Υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Λιανού ο Γιάννης Βιτζηλαίος

Newsroom
27/08/2023 20:27
 
 
 

 

Την υποψηφιότητα του με το ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Λιανού «Ενωμένοι Μπορούμε» για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ανακοίνωσε ο εργαζόμενος στο νοσοκομείο Νάξου Γιάννης Βιτζηλαίος.

Ο κ. Βιτζηλαίος εξηγεί τους λόγους της απόφασης του να θέσει υποψηφιότητα και μεταξύ άλλων αναφέρει ότι “Αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ ενεργά μέσα από την ανάγκη μου για προσφορά για το κοινό καλό.

Η δήλωση υποψηφιότητας του Γιάννη Βιτζηλαίου

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνω την απόφαση μου να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Δημήτρη Λιανού «Ενωμένοι Μπορούμε» για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ ενεργά μέσα από την ανάγκη μου για προσφορά για το κοινό καλό. Από τη στιγμή που ξεκίνησα να εργάζομαι στο Κέντρο Υγείας – Νοσοκομείο Νάξου και να έχω καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μου και τα προβλήματα του τόπου, αισθάνθηκα την πραγματική ανάγκη να συνεισφέρω και να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στην τοπική κοινωνία. Είμαι, εξάλλου, ένα άτομο με έντονες κοινωνικές – πολιτικές ανησυχίες και με πολυεπίπεδη συμμετοχή και συμβολή σε διάφορους τομείς της κοινωνίας και της καθημερινότητας.

Η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μου αλλά και η επιθυμία για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων αποτελεί το μοναδικό κίνητρο της υποψηφιότητας μου με την παράταξη του Δημάρχου Δημήτρη Λιανού, ενός ανθρώπου με πραγματικό όραμα, θέληση και ικανότητα!

Αγαπώ το νησί που γεννήθηκα και μεγάλωσα και επιθυμώ σε συνεργασία με το Δήμαρχο μας, να συμβάλλω στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων του πολίτη της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων.

Ζητώ, λοιπόν, την στήριξη σας με την ψήφο σας, σε εμένα προσωπικά αλλά και στην παράταξη «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» του κ. Λιανού, προκειμένου να εργαστούμε σκληρά για έναν Δήμο αντάξιο των προσδοκιών μας.

Ιωάννης Βασ. Βιτζηλαίος: Βιογραφικό

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κορωνίδα (Κωμιακή) Νάξου και είμαι μέλος πολύτεκνης οικογένειας. Τα τελευταία 22 χρόνια (από το 2001 έως και σήμερα) εργάζομαι στο Νοσοκομείο της Νάξου όπου πάντα βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή, πρόθυμος να προσφέρω τις υπηρεσίες μου και να βοηθήσω ανιδιοτελώς κάθε συμπολίτη μου που έχει ανάγκη, κάτι που πάντα μου δίνει χαρά και ικανοποίηση. Από το 2012 είμαι παντρεμένος με την Αντωνία Σοφικίτη του Μιχαήλ από το Σαγκρί, η οποία εργάζεται ως νοσηλεύτρια στο Κέντρο Υγείας – Νοσοκομείο Νάξου, μαζί με την οποία είχαμε τη χαρά να αποκτήσουμε τρία κορίτσια.

Με εκτίμηση
Ιωάννης Βασ. Βιτζηλαίος

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1.621 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*