Πότε θα γίνει η αποκατάσταση του οδοστρώματος μετά το …«υπέροχο» έργο του αποχετευτικού στον Άγιο Αρσένιο;

Έργα Αγίου Αρσενίου
Newsroom
29/08/2023 01:26
 
 
 

 

Το έργο του «αγωγού ακαθάρτων ΤΚ Σαγκρίου και Βίβλου» που πέρασε μέσα από το κέντρο του χωριού του Αγίου Αρσενίου και πάλι στην επικαιρότητα, με το ερώτημα αναγνώστη του naxostimes.gr σχετικά με την αποκατάσταση των σκαμμένων δρόμων που δημιουργούν προβλήματα με τη διέλευση παντός τύπου οχημάτων.

Ο κ. Μανώλης Μαυρομμάτης απευθύνει στους αρμόδιους το ερώτημα «πότε προβλέπεται να γίνει η αποκατάσταση του οδοστρώματος του …υπέροχου αυτού έργου;».

Το σχόλιο και τα ερωτήματα του κ. Μανώλη Μαυρομμάτη:

Αναφορικά με τις εργασίες του αποχετευτικού στο ΑΓΕΡΣΑΝΙ υπάρχουν προβλήματα με την συνεχή σκόνη την οποία προκαλούν τα ΙΧ, μηχανάκια και φορτηγά τα οποία διέρχονται από τον κεντρικό δρόμο για το κάτω χωριό, την οποία και εισπνέουμε όταν προσπαθήσουμε να διασχίσουμε τον σκαμμένο χωματόδρομο (έτσι τον κατάντησαν).
Τελειώνοντας θα ήθελα να ρωτήσετε τους αρμόδιους του ΥΠΈΡΟΧΟΥ ΕΡΓΟΥ εν μέσω καλοκαιριού ΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ;
Ενημερωτικά Η αποκατάσταση του οδοστρώματος στο ΣΑΓΚΡΙ παραμένει ατελής , παρότι το έργο έχει τελειώσει από τον ΙΟΥΝΙΟ!!!!!!!!!!!

Μανώλης Μαυρομμάτης

*(φώτο: κατά τη διάρκεια των εργασιών στο Αγερσανί)

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 894 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*