«Δύναμη Αλλαγής» το όνομα της παράταξης Χατζηανδρέου – Μετά την κατάθεση του ψηφοδελτίου τα ονόματα των υποψηφίων (video)

«Δύναμη Αλλαγής» Λεονάρδος Χατζηανδρέου
Newsroom
29/08/2023 19:53
 
 
 

 

«Δύναμη Αλλαγής» είναι το όνομα της παράταξης που δημιουργήθηκε με τη συνένωση των παρατάξεων των κ.κ. Χατζηανδρέου και Πολυκρέτη όπως αποκάλυψε αποκλειστικά στον Aegean Voice 107.5 και στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι» με την Πόπη Αλιμπέρτη, ο επικεφαλής της Λεονάρδος Χατζηανδρέου.

Όπως είπε, στρατηγική της παράταξης «Δύναμη Αλλαγής» είναι τα ονόματα των υποψηφίων να ανακοινωθούν μετά την κατάθεση του ψηφοδελτίου αφού έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα «εκβιασμών», «παρεμβάσεων» και «απειλών» από το αντίπαλο ψηφοδέλτιο του κ. Δημήτρη Λιανού.

Ο κ. Χατζηανδρέου εξέφρασε την ελπίδα ότι το προεκλογικό κλίμα θα κινηθεί στο πλαίσιο του «πολιτικού πολιτισμού» ενώ δήλωσε ανοιχτός σε debate με το Δημήτρη Λιανό.

«Ψηφοδέλτιο νίκης» χαρακτήρισε το ψηφοδέλτιο της παράταξής του που όπως τόνισε αποτελείται από πολλά νέα πρόσωπα αλλά και άλλα έμπειρα στελέχη της αυτοδιοίκησης.

Σε ότι αφορά το πρόγραμμα της παράταξης σημείωσε ότι αποτελεί «συμβόλαιο» για τα νησιά του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Να σημειωθεί ότι την Τρίτη το πρωί στη σελίδα της παράταξης στο facebook δημοσιεύτηκε και το έμβλημα του συνδυασμού που έχει το σχήμα πολύχρωμης πυραμίδας.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 2.853 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*