«Δε μασάμε – Δεν κάνουμε πίσω – Θα νικήσουμε» λένε και οι Ναξιώτες (video)

admin
15/02/2015 18:49
 
 
 

Οι πολίτες «άκουσαν» για ακόμη μία φορά το κάλεσμα μέσω των social media και βγήκαν στους δρόμους για να διαδηλώσουν κατά της λιτότητας και υπέρ της δημοκρατίας και της προκοπής.

Με σύνθημα «Δε μασάμε στους εκβιασμούς – Δεν κάνουμε πίσω – Θα νικήσουμε» οι Έλληνες πολίτες στέλνουν ηχηρό μήνυμα κατά των μνημονίων στους ισχυρούς της Ευρώπης, μια ημέρα πριν το κρίσιμο Eurogroup της Δευτέρας (16/2/2015).

Χιλιάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν την Κυριακή στο Σύνταγμα στην Αθήνα, στο Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη, στο Βόλο, την Πάτρα, αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας. 

Στη Νάξο, αρκετοί πολίτες συγκεντρώθηκαν στις 5:00 το απόγευμα στην πλατεία της παραλίας προκειμένου κι αυτοί να συμπαρασταθούν με τη σειρά τους στη "μάχη" που δίνει η Ελληνική κυβέρνηση. Με ελληνικές σημαίες, τραγούδια, ρακί και γιγαντοοθόνη που έδειχνε live τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα οι Ναξιώτες ζήτησαν κι αυτοί "Ανάσα αξιοπρέπειας" φωνάζοντας: "Δεν μασάμε στους εκβιασμούς- Δεν κάνουμε πίσω – Θα νικήσουμε"…

Να σημειωθεί ότι και εκτός συνόρων, συγκεντρώσεις προβλέπονται για το Βερολίνο, το Δουβλίνο, τη Λευκωσία, τις Βρυξέλλες, το Παρίσι, το Λονδίνο, τη Ρώμη μέχρι και τη Βραζιλία. 

Δείτε το Video:

(Visited 24 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*