Σεμινάρια από τον δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για τους επαγγελματίες του τουρισμού

social media kinito
admin
07/12/2016 14:38
 
 
 

Δωρεάν σεμινάρια για την κοστολόγηση προϊόντων και την προβολή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διοργανώνει ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν «βάσει του σχεδιασμού του προγράμματος Τουριστικής Δράσης για το 2016 και στο πλαίσιο της αναγκαιότητας δια βίου κατάρτισης των επαγγελματιών του τουρισμού». Στόχος των σεμιναρίων είναι να εφοδιαστούν οι επαγγελματίες με εξειδικευμένες γνώσεις και επαρκή εργαλεία που θα συμβάλλουν στη βελτίωση του τουριστικού προϊόντος του νησιού, καθώς και στην περαιτέρω προώθηση των επιχειρήσεων.
Το πρώτο σεμινάριο θα διεξαχθεί στις 10 και 11 Δεκεμβρίου με θέμα «Παρουσίαση και προβολή στα Social Media για τον τουρισμό» και το δεύτερο στις 16 Δεκεμβρίου με θέμα «Τεχνική αξιολόγησης του παρεχόμενου προϊόντος (κοστολόγηση μενού)».
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 22850-22671, καθώς και στην Ένωση Ξενοδόχων, τον Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων, τον Σύλλογο Μαζικής Εστίασης και τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Νάξου.

(Visited 20 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*