Νάξος: Ψήφισμα στο δημοτικό συμβούλιο θα καταθέσει το κίνημα «Σώστε τις παραλίες της Νάξου»

Newsroom
07/09/2023 09:10
 
 
 

 

Την παρουσία τους στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου αποφάσισαν τα μέλη του κινήματος «Σώστε τις παραλίες της Νάξου».

Συγκεκριμένα, κατά τη χθεσινή τους συνάντηση στο υπαίθριο θεατράκι του Επιτόπιου Μουσείου Μητρόπολης στη Γρόττα, μετά από ενημέρωση για τις μέχρι τώρα ενέργειες του κινήματος αποφασίστηκε να κατατεθεί ψήφισμα της συνέλευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, κατά την προγραμματισμένη συνεδρίαση του σήμερα Πέμπτη στις 2:00 το μεσημέρι.

Το ψήφισμα θα καταθέσουν μέλη του κινήματος. Να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος Δημήτρης Λιανός σε πρόσφατη συνάντηση του με μέλη του κινήματος είχε υποσχεθεί τη συζήτηση του θέματος των παραλιών στο δημοτικό συμβούλιο, θέμα που ωστόσο, δεν περιλαμβάνεται στην ημερήσια διάταξη.

Οι χθεσινές αποφάσεις του κινήματος «Σώστε τις παραλίες της Νάξου»

Την Τετάρτη 6/9/2023 συναντηθήκαμε στις 7:00 μμ. στο μικρό υπαίθριο θεατράκι του Επιτόπιου Μουσείου Μητρόπολης, Γρόττα. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν 80 περίπου άτομα.
Αφού έγινε ενημέρωση για τις ενέργειες που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα, συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:

1. Να κατατεθεί ψήφισμα της συνέλευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, κατά την προγραμματισμένη συνεδρίαση του, την Πέμπτη 7/9/2023, στις 2 μμ. Το ψήφισμα θα καταθέσουν μέλη του κινήματος.
2. Η επόμενη συνέλευση να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17/9/2023, στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα, με θέματα κυρίως τον προγραμματισμό νέων ενεργειών.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 635 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*