Η Κωμιακή Νάξου γιορτάζει την Παναγία τη Θεοσκέπαστη

Newsroom
07/09/2023 10:27
 
 
 

 

Σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου η Κωμιακή της Νάξου γιορτάζει τη Γέννηση της Θεοτόκου στον ενοριακό ναό της Θεοσκέπαστης.

Όπως ανακοίνωσε η Μητρόπολη Παροναξίας, σήμερα Πέμπτη στις 7:30 το βράδυ θα τελεστεί μεγάλος πανηγυρικός εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος και στις 7:30 το πρωί της Παρασκευής Όρθρος και πανηγυρική θεία λειτουργία.

Η Παναγία η Θεοσκέπαστη είναι η πιο σεβαστή και αγαπημένη μορφή για κάθε Κωμιακίτη και το πανηγύρι της είναι το μεγαλύτερο γεγονός του χρόνου, που γιορτάζεται με κατάνυξη και λαμπρότητα από τα παλιά χρόνια μέχρι σήμερα.

Ο Σύλλογος Γυναικών Κωμιακής τις δύο αυτές ημέρες θα λειτουργήσει, όπως παλιά, τον πάγκο του πραματευτή. Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από αυτήν την πρωτοβουλία θα δοθούν στη δημιουργία παιδότοπου για τα παιδιά της Κωμιακής.

«Ευελπιστούμε ότι η πρωτοβουλία μας αυτή θα τύχει της συμπαράστασης και της στήριξης όλων των κατοίκων του χωριού μας, μιας και θα δώσει στα παιδιά μας μια ακόμα ανάσα απόλαυσης, παιχνιδιού και χαράς» σημειώνει ο Σύλλογος Γυναικών.

(Visited 532 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*