Λαϊκή Συσπείρωση: Η παρουσίαση των ψηφοδελτίων για το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και την περιφέρεια Ν. Αιγαίου (video)

Newsroom
14/09/2023 23:53
 
 
 

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου η εκδήλωση – παρουσίαση του ψηφοδελτίου στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, για τις επερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Στην εκδήλωση μίλησαν ο Γιάννης Αγγέλου υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και ο Γιάννης Κορρές υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με την Λαϊκή Συσπείρωση, οι οποίοι το πρωί της ίδιας μέρας περιόδευσαν στο δήμο, την περιφέρεια , το λιμεναρχείο, το κλιμάκιο της πυροσβεστικής στη Νάξο, την αστυνομία και τη δημοτική αστυνομία.

Κατά την ομιλία τους στην εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου, οι δύο υποψήφιοι τόνισαν την ανάγκη να βγουν από αυτή την εκλογική μάχη πιο ισχυρές οι δυνάμεις της εργατικής λαϊκής αντίστασης και αντιπολίτευσης που εκφράζονται με το ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ, κόντρα στις δυνάμεις που υπηρετούν τα συμφέροντα των λίγων στο Δήμο μας και στην Περιφέρεια, που στηρίζονται από το τις δυνάμεις της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ.

Να ενισχυθεί το ρεύμα αμφισβήτησης της αντιλαϊκής πολιτικής που προωθούν μαζί κυβερνήσεις, Δήμος και Περιφέρεια.

Αυτό είναι το ζητούμενο και το κριτήριο της ψήφου και για τις δημοτικές εκλογές στο δήμο μας και για τις περιφερειακές εκλογές στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Γιατί κάθε επιπλέον θέση που θα καταλάβουν τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο, στην Περιφέρεια, σε κάθε δήμο και περιφέρεια της χώρας θα είναι στήριγμα για το λαό και τους αγώνες του!

Στις 8 Οκτώβρη λοιπόν, Λαϊκή Συσπείρωση, για να παλέψουμε:

• Για ανακούφιση των εργαζομένων, ανέργων και των μικρών επαγγελματιών του δήμου μας. Γενναία μείωση των δημοτικών τελών για τη λαϊκή οικογένεια.
• Για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού με κρατική χρημτοδότηση απέναντι στην υποστελέχωση, που οδηγεί στην ιδιωτικοποίηση και εργολαβοποίηση υπηρεσιών του δήμου. Για τη στελέχωση κοινωνικών υπηρεσιών, όπως για την προστασία των παιδιών και των γυναικών, για τη στήριξη των συμβασιούχων του δήμου, για μόνιμη δουλειά.


• Για να ικανοποιηθούν οι λαϊκές διεκδικήσεις για ελεύθερους χώρους, χώρους πρασίνου, άθλησης, αναψυχής, πολιτισμού. Δημιουργία χώρων αναψυχής και πολιτισμού, που λείπουν από τα περισσότερα χωριά. Την κατασκευή σύγχρονων πολιτιστικών κέντρων και τη ενίσχυση συνολικά του πολιτιστικού έργου και των συλλόγων με προσωπικό, μέσα και οικονομική στήριξη. Ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης των αθλητικών υποδομών του δήμου, αλλά και ολόπλευρης στήριξης του αθλητισμού και των συλλόγων.
• Για να είναι προτεραιότητα η σχολική στέγη, Βρεφονηπιακοί σταθμοί που θα καλύπτουν όλες τις ανάγκες.
• Για να προχωρήσει ταχύτατα και να εξασφαλιστεί η αντιπλημμυρική προστασία της πόλης, των χωριών των καλλιεργούμενων εκτάσεων.
• Για να μπουν εμπόδια στην ακόμα μεγαλύτερη επίθεση που προετοιμάζουν και προχωρούν στο φυσικό περιβάλλον με την εγκατάσταση γιγαντιαίων ανεμογεννητριών, την ώρα που ο λαός στενάζει από την ενεργειακή φτώχεια αφού τον αναγκάζουν να χρυσοπληρώσει τις “πράσινες” επενδύσεις για λογαριασμό των κατασκευαστικών και ενεργειακών ομίλων. (τι όφελος είχαν οι κάτοικοι με τις ανεμογεννήτριες στην Κόρωνο;).
• Για την αντιπυρική προστασία που βλέπουμε πολλές περιοχές να κατακαίγονται για πολλοστή φορά, (κάτι που βιώσαμε και εδώ με τη μεγάλη φωτιά στην ορεινή Νάξο), γιατί λείπουν ο σχεδιασμός, η κάλυψη όλων των αναγκών σε προσωπικό και μέσα από την Π.Υ, τη Δασική Υπηρεσία και την πολιτική προστασία.
• Για υποδομές που θα καλυτερεύουν τη ζωή των κατοίκων και των επισκεπτών.

Προχωράμε στην τελική ευθεία αυτής της μάχης, με το μυαλό λοιπόν ενάντια στις αιτίες και σ’ αυτούς που μας μαυρίζουν τη ζωή!

Με αποφασιστικότητα ότι μπορούμε να ορθώσουμε τείχος αντίστασης σ’ αυτή την αντιλαϊκή επίθεση.
Έχοντας αισιοδοξία και πίστη στη δύναμη του συλλογικού και οργανωμένου αγώνα.
Για τις ανάγκες των πολλών και όχι τα κέρδη των λίγων!

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 733 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*