Τι θα δούμε φέτος τα Χριστούγεννα στη Νάξο;

stolismos christougenna 5
admin
11/12/2016 10:39
 
 
 

Διαφορετικά από αυτά που έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια θα είναι φέτος τα Χριστούγεννα στη Νάξο αφού το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων αποφάσισε να διαφοροποιήσει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και τον τόπο διεξαγωγής τους, που τα τελευταία χρόνια είχε καθιερωθεί να πραγματοποιούνται στο Μαγικό Χωριό!

magiko xorio35

Το Μαγικό Χωριό, ναι μεν θα ανοίξει τις πύλες του για μικρούς και μεγάλους, αλλά οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε αυτό θα είναι το πολύ για 3-4 μέρες αφού το κέντρο βάρους φέτος θα δοθεί στην περιοχή της Παπαβασιλείου και στην Πλατεία Πρωτοδικείου, σημεία στα οποία βρίσκονται τα περισσότερα εμπορικά καταστήματα της Νάξου, αλλά και στο Θεατρικό Μουσείο Ιάκωβος Καμπανέλλης όπου κι εκεί έχουν προγραμματιστεί σειρά εκδηλώσεων οι οποίες μάλιστα ξεκινούν τη Δευτέρα.

Έκπληξη αποτελεί η μεγάλη συναυλία που προγραμματίζεται με τον Παντελή Θαλασσινό, η οποία θα δοθεί στο κλειστό ΔΑΚ Νάξου.

stolismos christougenna 2

Η διεξαγωγή των εκδηλώσεων στην Παπαβασιλείου ήταν ένα αίτημα-πρόταση του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου που ζήτησε τη συμβολή του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ προκειμένου να βοηθήσει την τόνωση της κυκλοφορίας και της αγοράς διοργανώνοντας διάφορες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του naxostimes.gr ο δρόμος θα είναι κλειστός για κάποιες ώρες της ημέρας προκειμένου να διεξάγονται οι εκδηλώσεις οι οποίες θα περιλαμβάνουν συναυλίες, θεατρικά, μαγειρέματα, ζογκλέρ και ξυλοπόδαρο, την άμαξα με τα πόνι που θα κάνει βόλτα τα παιδιά στην πόλη, το σπιτάκι του Άι Βασίλη κ.ά. ενώ κεράσματα θα προσφέρει ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου…

stolismos christougenna 4

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων δεν έχει ακόμη δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα, αφού εκκρεμεί η ακριβής ημερομηνία της συναυλίας του Παντελή Θαλασσινού. Ωστόσο έχουν ξεκινήσει και βρίσκονται σε εξέλιξη οι προετοιμασίες από το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ στις περιοχές όπου θα διεξαχθούν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις…

stolismos christougenna 3

Ξεκινούν οι δράσεις στο Θεατρικό Μουσείο “Ιάκωβος Καμπανέλλης”

Ξεκινούν οι εορταστικές δράσεις του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ με εργαστήρια χειροτεχνίας για μικρούς και μεγάλους στο Θεατρικό Μουσείο Ιάκωβος Καμπανέλλης.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
– Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου | 5 μ.μ.: Ντεκουπάζ (τεχνική με χαρτοπετσέτα και ριζόχαρτα).
– Τρίτη 13 Δεκεμβρίου | 5 μ.μ.: Γούρια και στολίδια από πηλό, σιλικόνη, τσόχα και άλλα υλικά.
– Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου | 5 μ.μ.: Γιορτινές κάρτες, Φτιάχνω δώρα με υλικά που έχω σπίτι (κουκλάκια από κάλτσες και γάντια, μολυβοθήκες, κηροπήγια, κ.ά.).
– Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου | 5 μ.μ.: Παρασκευάζουμε μικρές γιορτινές λιχουδιές (σοκολατάκια, μπισκοτένια σπιτάκια, κ.ά).
– Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου | 5 μ.μ.: Φτιάχνουμε κεριά και σαπούνια.

(Visited 37 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*