Νάξος: Σε ενθουσιώδες κλίμα τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης «Δύναμη Αλλαγής» του Λ. Χατζηανδρέου

Newsroom
20/09/2023 01:13
 
 
 

 

Μέσα σε ενθουσιώδες κλίμα και με μεγάλη συμμετοχή από υποψηφίους και υποστηρικτές, πραγματοποιήθηκαν χθες τα εγκαίνια και ο αγιασμός του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Δύναμη Αλλαγής» στην παραλία της Χώρας Νάξου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Λεονάρδος Χατζηανδρέου, ευχαρίστησε τον κόσμο για την μεγάλη προσέλευση και για το μήνυμα ελπίδας και αλλαγής που έστειλαν από το εκλογικό κέντρο της Νάξου.

«Οι επαφές του Λεονάρδου Χατζηανδρέου, με κόσμο και φορείς» στην πόλη της Νάξου, σε όλα τα χωριά και τα νησιά, συνεχίζονται σε καθημερινή βάση και το άμεσα επόμενο διάστημα θα ενταθούν, προκειμένου να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι δημότες για το πρόγραμμα του συνδυασμού και τις προτεινόμενες από αυτόν λύσεις και προτάσεις για τα μεγάλα προβλήματα των νησιών.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν ο πρώην Έπαρχος Βασίλης Κορρές, οι πρώην Δήμαρχοι Νάξου Βασίλης Κόκκοτας και Νίκος Μαράκης, και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Νικηφόρος Παπανικόλας.
Μήνυμα για καλή επιτυχία έστειλαν οι ευρισκόμενοι εκτός Νάξου υποψήφια Περιφερειάρχης Χρύσα Καραγιάννη και οι πρώην Δήμαρχοι Νικόλας Βασιλάκης και Γιάννης Τζουάνης. 

Περισσότερες φωτογραφίες: ΕΔΩ

(Visited 2.758 times, 1 visits today)

One Comment

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*