Προεκλογική παρέμβαση της ΟΝΑΣ για ζητήματα της Νάξου

Newsroom
24/09/2023 15:39
 
 
 

 

Ανοιχτή επιστολή προς τους υποψήφιους περιφερειάρχες Νοτίου Αιγαίου και δημάρχους του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, δημοσιοποίησε η Ομοσπονδία Ναξιακών Συλλόγων (ΟΝΑΣ) που θέτει σειρά προβλημάτων που απασχολούν τη Νάξου.

Η ΟΝΑΣ παρεμβαίνει λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου και επαναφέρει δύο παλαιότερα ψηφίσματα όπου μεταξύ άλλων θέτει θέματα και προβλήματα όπως ύδρευσης – αποχέτευσης, κατασκευές και συντηρήσεις οδοποιίας, δημιουργίας Κλεντρου Γεωργικής Εκπαίδευσης (ΚΕΓΕ) στο Σαγκρί, θέματα υγείας και πρωτογενούς τομέα. Επίσης αναφέρεται και σε και μεγαλύτερα έργα όπως το φράγμα Τσικαλαριού, το αεροδρόμιο και το λιμάνι Νάξου.

«Εν όψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023, στους Ο.Τ.Α. (Α΄& Β΄ βαθμού), σας στέλνουμε τα ψηφίσματα των δύο τελευταίων Γενικών Συνελεύσεων της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων (Ο.ΝΑ.Σ.). Στα ψηφίσματα περιλαμβάνονται οι ομόφωνα ψηφισμένες θέσεις μας για τα προβλήματα της Νάξου» αναφέρει στο σημείωμά της η ΟΝΑΣ και προσθέτει:

«Παρακαλούμε να τα συμπεριλάβετε στα προγράμματα των συνδυασμών σας και να συμβάλετε για την επίλυση τους, από όποια θέση κι αν εκλεγείτε. Επιπλέον, μέχρι την 28η Σεπτεμβρίου 2023 με Δελτίο Τύπου, που θα εκδώσουμε, θα αναφερθούμε και σε άλλα τοπικά προβλήματα, τα οποία έχουν τεθεί για συζήτηση στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου μας, που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου 2023».

Τα ψηφίσματα:

Α. Ψήφισμα της 11-12-2022

Β. Ψήφισμα της 28-11-2021

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 524 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*