Θανάσης Γρυλλάκης για τη ζημιά αγωγού στο κοιμητήριο: «Να αποκατασταθεί άμεσα ώστε να μην κινδυνεύσει η δημόσια υγεία» (video+φώτος)

διαρροή νερού
Newsroom
28/09/2023 00:06
 
 
 

 

Συνεχιζόμενη διαρροή νερού στην περιοχή του κοιμητηρίου της Νάξου καταγγέλει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Δύναμη Αλλαγής” Θανάσης Γρυλλάκης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε καυτηριάζει την αδιαφορία της απερχόμενης δημοτικής αρχής και υποστηρίζει ότι “εκτός του ότι ελλοχεύουν σοβαροί κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία, λόγω του ότι ο αγωγός που περνάει σε μικρή απόσταση από το κάτω τμήμα του Νεκροταφείου, χάνεται το νερό, που είναι τόσο πολύτιμο για την ικανοποίηση των αναγκών ύδρευσης των πολιτών”.

διαρροή νερού

Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος (σπασμένος όπως φαίνεται) αγωγός, μεταφέρει πόσιμο νερό στις εξωτερικές βρύσες της πόλης της Νάξου.

Η πλήρης ανακοίνωση του Θανάση Γρυλλάκη:

Εικόνες απαράδεκτες στον δρόμο Χώρας-Εγκαρών μπροστά από το νέο Νεκροταφείο, εικόνες ντροπής που δεν ανταποκρίνονται σε μια δημοτική Αρχή που ισχυρίζεται ότι ενδιαφέρεται για τους δημότες και την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Υπάρχει ζημιά στον αγωγό ύδρευσης του Δήμου (εξωτερικές βρύσες) με αποτέλεσμα τη συνεχή διαρροή νερού.

διαρροή νερού

Σχεδόν σε καθημερινή βάση από το σημείο, διέρχονται οι πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων Γαλήνης και Εγκαρών… Από κανέναν δεν έχετε ενημερωθεί κ. Σέργη, Αντιδήμαρχε με αρμοδιότητα στα θέματα Ύδρευσης; Εσείς ελέγξατε ποτέ τα κεντρικά δίκτυα μεταφοράς νερού;

κ. Δήμαρχε; Κανένας δεν σας έχει μιλήσει; Ούτε εσείς το έχετε αντιληφθεί;

διαρροή νερού

Εκτός του ότι ελλοχεύουν σοβαροί κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία, λόγω του ότι ο αγωγός που περνάει σε μικρή απόσταση από το κάτω τμήμα του Νεκροταφείου, χάνεται το νερό, που είναι τόσο πολύτιμο για την ικανοποίηση των αναγκών ύδρευσης των πολιτών.

διαρροή νερού

Πρέπει τάχιστα να αποκατασταθεί η ζημιά του αγωγού ώστε να απομακρυνθεί κάθε ενδεχόμενος κίνδυνος για τη δημόσια υγεία και να σταματήσει να χάνεται το νερό αυτό το τόσο πολύτιμο αγαθό.

Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος (σπασμένος όπως φαίνεται) αγωγός, μεταφέρει πόσιμο νερό στις εξωτερικές βρύσες της πόλης της Νάξου.

Θανάσης Γρυλλάκης

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 510 times, 1 visits today)

One Comment

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*