Μιχάλης Σέργης – Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος: Μια ισχυρή φωνή για την ΠΕ Νάξου

Newsroom
28/09/2023 00:32
 
 
 

 

«Ζητώ την εμπιστοσύνη σας και σας καλώ να αγωνιστούμε μαζί και να έχουν η Νάξος, η Αμοργός και οι Μικρές Κυκλάδες ισχυρή φωνή» σημειώνει μεταξύ άλλων σε δήλωσή του για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου με το ψηφοδέλτιο «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ» και υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Νικηφόρο Παπανικόλα, ο Μιχάλης Σέργης.

Αναλυτικά, στη δήλωσή του αναφέρει:

Αγαπητοί συμπατριώτες, φίλες και φίλοι,
με χαρά σας ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου ως περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Νάξου με τον συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ» και υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Νικηφόρο Παπανικόλα, στις προσεχείς εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Την απόφαση μου αυτή την πήρα, γνωρίζοντας και ζώντας τα καθημερινά προβλήματα του ελεύθερου επαγγελματία, του αγρότη, του κτηνοτρόφου, του μόνιμου κατοίκου των νησιών μας, θέλοντας να αγωνιστώ για την επίλυση τους με νέες ιδέες και προτάσεις, με γνώμονα το κοινό συμφέρον και το καλό του τόπου.
Ζητώ την εμπιστοσύνη σας και σας καλώ να αγωνιστούμε μαζί!
Για να έχουν η Νάξος, η Αμοργός και οι Μικρές Κυκλάδες ισχυρή φωνή!

Βιογραφικό:
Ο Μιχάλης Σέργης γεννήθηκε το 1993 και ζει μόνιμα στη Νάξο. Πατέρας του είναι ο Σταμάτης Σέργης, συνταξιούχος τεχνικός στον ΟΤΕ Νάξου, με έντονη δραστηριότητα στην Νάξο, Μικρές Κυκλάδες και Αμοργό και η μητέρα του, η Μανωλά Νεκταρία η οποία διατηρεί λογιστικό γραφείο.
Είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Λογιστικής της Πρέβεζας και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Δραστηριοποιείται ως λογιστής αλλά και ελεύθερος επαγγελματίας στον κλάδο του τουρισμού.
Από τα φοιτητικά του χρόνια ασχολείται ενεργά με το φοιτητικό κίνημα και είναι δραστήριο μέλος του φοιτητικού συλλόγου του ΤΕΙ Πρέβεζας. Η αγάπη του για τον πολιτισμό, τα ήθη και έθιμα του τόπου, τον οδηγούν από πολύ νεαρή ηλικία να συμμετάσχει ενεργά στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Αρσενίου όπου και διατελεί έως και σήμερα Πρόεδρος του Δ.Σ.
Η αγωνία του για τον πρωτογενή τομέα και τον αγροτικό κόσμο, τον οδηγεί στη μελέτη και τη δημιουργία εργασιών για τα Ναξιακά προϊόντα, οι οποίες έχουν επιλεχθεί και βρίσκονται στην βιβλιοθήκη του ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ.
Η αγωνία του για τα καθημερινά προβλήματα των νησιών, η επαφή του με τους συμπολίτες του, η ενασχόληση του με τον πολιτισμό πάντα με διάθεση προσφοράς προς τον τόπο, ο Μιχάλης Σέργης αποφάσισε να συμμετάσχει στον Περιφερειακό Συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ» με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Νικηφόρο Παπανικόλα.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 479 times, 1 visits today)

One Comment

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*