VIDEO: Σε ALPHA και ΣΚΑΪ το “Γραβιερονησί” της ΕΑΣ Νάξου

eas tv 00
admin
16/12/2016 15:23
 
 
 

Σε δυο μεγάλα κανάλια προβλήθηκε την Παρασκευή η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου αλλά και το νησί ολόκληρο, με αφορμή το ξεκίνημα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο “Γραβιερονησί”.

Αρχικά το “Γραβιερονησί” παρουσιάστηκε στον ALPHA και την εκπομπή “Happy Day” της Σταματίνας Τσιμτσιλή, όπου σε ζωντανό ρεπορτάζ η Πόπη Αλιμπέρτη ξενάγησε την εκπομπή στους χώρους του. Ο αντιπρόεδρος της ΕΑΣ Ιάκωβος Βαλέρης, “αποκάλυψε” το μυστικό που κάνει πεντανόστιμη τη γραβιέρα του Συνεταιρισμού της Νάξου, ενώ το χορευτικό του Ομίλου Κορωνοχωρίου-Μύλων Νάξου “Παναγία Φλεριότισσα” χόρεψε υπό τους ήχους από τσαμπουνοτούμπακα.

Μάλιστα η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ζήτησε περισσότερα πλάνα από το “Γραβερονησί” προκειμένου να τα παρουσιάσει εκ νέου τη Δευτέρα στην εκπομπή της… 

{youtube}PhGC3xZkNEQ{/youtube}

Λίγο αργότερα το “Γραβιερονησί” της ΕΑΣ παρουσιάστηκε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή “Τώρα” της Άννας Μπουσδούκου. Στο ζωντανό ρεπορτάζ της Πόπης Αλιμπέρτη τονίστηκε το κοινωνικό ύφος των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνει η ΕΑΣ με τον αντιπρόεδρο και διευθυντή παραγωγής της Ένωσης Σταμάτη Σέργη, να μιλάει για τις κοινωνικές προσφορές που θα κάνει η ΕΑΣ μέσα από το Γραβιερονησί. Επίσης οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του, αλλά και να διασκεδάσουν με ζωντανή παραδοσιακή μουσική και το χορευτικό του ΓΕΛ Νάξου. Τέλος ο chef της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κυκλάδων Δωδεκανήσου Στέλιος Κορρές, παρουσίασε τις νόστιμες συνταγές του με βάση τη γραβιέρα και την πατάτα της ΕΑΣ Νάξου. Η Άννα Μπουσδούκου δεν έκρυψε την αγάπη της για τη Νάξο και τη γαστρονομία της. 

{youtube}b-3Z3g6EcK8{/youtube}

Το “Γραβιερονησί” της ΕΑΣ Νάξου που βρίσκεται στην παραλία της Χώρας (π. Αγροτική Τράπεζα), ανοίγει τις πύλες του την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου και υπόσχεται Χριστουγεννιάτικη διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους, αλλά …και άφθονη γραβιέρα!

Θα είναι ανοιχτά από τις 10:00 το πρωί ως τις 8:00 το βράδυ. 

 

(Visited 22 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*