Νάξος-Λεονάρδος Χατζηανδρέου: Προεκλογική ομιλία με όραμα, δεσμεύσεις και πλήθος κόσμου (video+φώτος)

Χατζηανδρέου
Newsroom
05/10/2023 02:48
 
 
 

 

Με την παρουσία πλήθους κόσμου που συγκεντρώθηκε έξω από το εκλογικό τμήμα της παράταξης «Δύναμη Αλλαγής» πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική ομιλία του επικεφαλής της παράταξης και υποψηφίου δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Λεονάρδου Χατζηανδρέου.

Χατζηανδρέου

Ο κ. Χατζηανδρέου σε ένα ένθερμο ακροατήριο με παλμό, μετέφερε καταχειροκροτούμενος το μήνυμα «της νίκης» στις εκλογές της Κυριακής 8 Οκτωβρίου και αναφέρθηκε κυρίως στο πρόγραμμα της παράταξής του αλλά και στη δέσμευσή του για την υλοποίηση του. Εξαπέλυσε επίθεση στην παράταξη του δημάρχου για το ανύπαρκτο όπως είπε έργο της τελευταίας τετραετίας, ενώ κατήγγειλε τις ψεύτικες υποσχέσεις που έχει δώσει ο κ. Λιανός και οι υποψήφιοι του στους πολίτες με σκοπό την υφαρπαγή ψήφων. «Ο λόγος που δεν λειτούργησε ο παιδικός σταθμός Φιλωτίου είναι ότι τις 5 θέσεις εργασίας τις έχουν τάξει σε 50 ανθρώπους όπως και τον αριθμό των νηπίων που ξεπερνάει κατά πολύ αυτά που μπορούν να γραφτούν σε αυτόν » είπε.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε σε έργα υποδομής, στην ορεινή Νάξο και την ανάπτυξή της, στο περιβάλλον, στον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό, αλλά και στα σχέδιά του για τα νησιά των Μικρών Κυκλάδων.

«Δεσμεύομαι ότι από την 1η Ιανουαρίου που θα αναλάβουμε θα φροντίσουμε για την καθαριότητα του δήμου ενώ θα λειτουργήσουμε γραφείο για τους πολίτες αλλά και γραφείο για τους αιρετούς και τους κατοίκους των Μικρών Κυκλάδων» τόνισε υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι όλοι οι πολίτες θα αντιμετωπίζονται ισάξια.

Χατζηανδρέου

Ένα μέρος της ομιλίας του το αφιέρωσε στην περιγραφή του «πολύχρωμου» όπως το χαρακτήρισε ψηφοδελτίου του «που απαρτίζεται από άξιους ανθρώπους» που μπορούν να αναλάβουν με σχέδιο και όραμα τη διοίκηση του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και την εφαρμογή του προγράμματός του.

Χατζηανδρέου Χατζηανδρέου

Επίσης ευχαρίστησε για τη στήριξη τους και την παρουσία τους στην προεκλογική συγκέντρωση, τους πρώην δημάρχους της Νάξου που ήταν παρόντες, το Βασίλη Βρούτση επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας, τον πρόεδρο της ΕΑΣ, αλλά και όσους στηρίζουν τη «Δύναμη Αλλαγής».

Χατζηανδρέου Χατζηανδρέου Χατζηανδρέου Χατζηανδρέου Χατζηανδρέου

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 2.759 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*