Λεονάρδος Χατζηανδρέου: «Για πρώτη φορά στο Φιλώτι τόσο μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση» (video)

Χατζηανδρέου Φιλώτι
Newsroom
06/10/2023 23:06
 
 
 

 

Με την προεκλογική συγκέντρωση συγκέντρωση στο Φιλώτι, και την ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Λεονάρδου Χατζηανδρέου ολοκλήρωσε την προεκλογική της εκστρατεία η δημοτική παράταξη του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων «Δύναμη Αλλαγής».

Χατζηανδρέου Φιλώτι

Ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Λεονάρδος Χατζηανδρέου δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό και τη σιγουριά του για τη νίκη στις εκλογές της Κυριακής τονίζοντας μεταξύ άλλων καταχειροκροτούμενος ότι πρόκειται «για τη μεγαλύτερη προεκλογική συγκέντρωση που έχει γίνει ποτέ στο Φιλώτι».

Χατζηανδρέου Φιλώτι

Ο κ. Χατζηανδρέου υπογράμμισε σε όλους τους τόνους ότι πλέον ο δήμος θα έχει ισόρροπη ανάπτυξη και δεσμεύτηκε για την επίλυση των ζητημάτων των χωριών της κεντρικής και της ορεινής Νάξου που τα τελευταία χρόνια, όπως είπε, είναι εντελώς εγκαταλελειμμένα. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον πρωτογενή τομέα, τονίζοντας ότι ο δήμος και ο ίδιος θα στηρίξουν με όλους τους δυνάμεις τους κτηνοτρόφους και τους αγρότες της ορεινής Νάξου που δοκιμάζονται από πολλαπλά προβλήματα. Δεσμεύτηκε ότι άμεσα σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ -ακόμα κι αν χρειαστεί ο δήμος να χρηματοδοτήσει- θα λυθεί το θέμα της συγκοινωνίας στα ορεινά χωριά, ενώ αναφερόμενος σε θέματα υγείας είπε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να διεκδικήσει τα χωριά της Νάξου να έχουν γιατρούς και ότι χρειάζεται για την υγεία τους.

Χατζηανδρέου Φιλώτι

Χατζηανδρέου Φιλώτι

«Υπόσχομαι να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας» τόνισε και δεσμεύτηκε ότι «ως νέος δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ότι θα αντιμετωπίζω ισότιμα όλα τα χωριά της Νάξου αλλά και τα πέντε νησιά του δήμου».

Χατζηανδρέου Φιλώτι Χατζηανδρέου Φιλώτι

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

(Visited 1.590 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*