Ο Δημήτρης Λιανός επανεκλέχτηκε δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Newsroom
09/10/2023 01:48
 
 
 

 

Ο Δημήτρης Λιανός είναι ο νέος δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων που θα διοικήσει το δήμο για τα επόμενα 5 χρόνια. Η παράταξη του Δημήτρη Λιανού «Ενωμένοι Μπορούμε» επικράτησε έναντι της «Δύναμης Αλλαγής» και του Λεονάρδου Χατζηανδρέου και σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα τα ποσοστά έχουν ως εξής:

Δημήτρης Λιανός 50,72% (6.898 ψήφους) 15 έδρες
Λεονάρδος Χατζηανδρέου 44,74% (6.085 ψήφους) 9 έδρες
Γιάννης Κορρές 4,54% (618 ψήφους) 1 έδρα

Εμφανώς κουρασμένος αλλά και ικανοποιημένος εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις έξω από το εκλογικό του κέντρο στην παραλία της Νάξου ο δήμαρχος Δημήτρης Λιανός. Αφού ευχαρίστησε την οικογένεια και τους συνεργάτες του τόνισε ότι: «Θα προχωρήσουμε με μεγαλύτερη όρεξη τη νέα πενταετία. Δώσαμε μάχη απέναντι στη λασπολογία και ο κόσμος σήμερα απέρριψε τη λασπολογία. Θα συνεργαστούμε με τη μειοψηφία. Θέλουμε τα παιδιά μας να ζήσουν εδώ με ήθος και εντιμότητα».

Το λόγο πήρε και ο Ναξιώτης υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης ο οποίος σημείωσε ότι: «περίμενα αυτή την ώρα να πιάσω το χέρι του Δημήτρη και να του πω συγχαρητήρια. Την είχαμε προγραμματίσει αυτή τη στιγμή. Έγινε έργο 4 ετών και επιβραβεύτηκε σήμερα. Δεσμεύομαι ότι θα είμαι δίπλα του και πάντα προτεραιότητα θα έχει το νησί μας».

Να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Λιανός υπερψηφίστηκε κυρίως στο Φιλώτι και στις Μικρές Κυκλάδες, ενώ στη Χώρα της Νάξου νικητής αναδείχθηκε ο Λεονάρδος Χατζηανδρέου.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 7.715 times, 1 visits today)

One Comment

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*