Νέος πρόεδρος Κορωνίδας ο Αντώνης Χωριανόπουλος: Θα αγωνίζομαι μαζί με τους χωριανούς μου για τη λύση των κοινών προβλημάτων μας

Newsroom
17/10/2023 00:17
 
 
 

 

Ένα εγκάρδιο «ευχαριστώ» απευθύνει στους Κωμιακίτες που τον στήριξαν και τον εξέλεξαν πρόεδρο Κορωνίδας ο Αντώνης Χωριανόπουλος.

Ο κ. Χωριανόπουλος, ο οποίος εκλέχτηκε με την παράταξη του Λεονάρδου Χατζηανδρέου «Δύναμη Αλλαγής», είναι έμπειρος αυτοδιοικητικός αφού έχει διατελέσει ξανά πρόεδρος του χωριού για μια τετραετία καθώς και μέλος του Κοινοτικού συμβουλίου τα τελευταία εννέα χρόνια.

Όπως μεταξύ άλλων σημειώνει στο μήνυμα του «είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη να εκπροσωπώ το χωριό μου και τους συγχωριανούς μου την επόμενη πενταετία και να αγωνίζομαι μαζί τους, χωρίς διακρίσεις, για λύση των κοινών προβλημάτων μας».

Η πλήρης δήλωση του κ. Χωριανόπουλου

Αγαπητές και αγαπητοί συγχωριανοί,

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσοι με τίμησαν με τη ψήφο τους και με εξέλεξαν πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κορωνίδας, εκτιμώντας την εμπειρία μου ως προέδρου της Κοινότητας για μια τετραετία, ως μέλους του Κοινοτικού Συμβουλίου στα τελευταία εννιά χρόνια και ως ενεργού πολίτη.

Ευχαριστώ επίσης όλους όσοι συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία κάτι που αποτελεί ύψιστο δικαίωμα και υποχρέωση των δημοτών.

Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη να εκπροσωπώ το χωριό μου και τους συγχωριανούς μου την επόμενη πενταετία και να αγωνίζομαι μαζί τους, χωρίς διακρίσεις, για λύση των κοινών προβλημάτων μας.

Εννοείται πως, εκτός από την επιδίωξη και τον αγώνα για λύση των προβλημάτων της καθημερινότητας και των χρονιζόντων προβλημάτων της Κωμιακής, του Απόλλωνα και όλων των οικισμών μας, είμαι στην διάθεση του κάθε δημότη και πολίτη της Κορωνίδας, με πνεύμα καλής θέλησης, εποικοδομητικής συνεργασίας και συνεχούς αλληλεγγύης.

Αντώνης Γ. Χωριανόπουλος
Νεοεκλογείς προέδρος της Κορωνίδας Νάξου

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 637 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*