Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του naxostimes.gr: Διαδοχικά στο Περιφερειακό Συμβούλιο Καπίρης-Σέργης

Newsroom
18/10/2023 17:10
 
 
 

 

Την κοινή τους απόφαση να συμμετάσχουν διαδοχικά στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου ανακοίνωσαν ο κ. Μιχάλης Καπίρης και ο κ. Μιχάλης Σέργης, επιβεβαιώνοντας το χθεσινό ρεπορτάζ του naxostimes.gr.

Οι δύο εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι με την παράταξη του Νικηφόρου Παπανικόλα «Νέα Εποχή στο Νότιο Αιγαίο» εξήγησαν για ποιον λόγο δεν ζήτησαν επανακαταμέτρηση των ψήφων, τόνισαν ότι «η προσωπική εκλογή δεν ήταν αυτοσκοπός» και υποσχέθηκαν ότι θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια τόσο για την προάσπιση των δικαιωμάτων των νησιωτών, όσο και για την υλοποίηση της προοδευτικής πρότασης της παράταξής τους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των κ.κ. Καπίρη και Σέργη έχει ως εξής:
Το περασμένο καλοκαίρι αποδεχθήκαμε, χωρίς δεύτερη σκέψη, το κάλεσμα του Νικηφόρου Παπανικόλα για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της «Νέας Εποχής», καθώς πρόκειται για μία αυτοδιοικητική προσπάθεια με τα χαρακτηριστικά τα οποία πρεσβεύουμε και οι ίδιοι, δηλαδή μία ομάδα με τεκμηριωμένες προτάσεις για το Νότιο Αιγαίο και δη για την περιοχή του Επαρχείου Νάξου, απαρτιζόμενη από ανιδιοτελείς προοδευτικούς ανθρώπους, έμπειρους και νέους.

Δεν το κρύβουμε ότι τα τελικά αποτελέσματα της καταμέτρησης των σταυρών στα ψηφοδέλτια της «Νέας Εποχής» και η ισοψηφία μας, προκάλεσε σκέψεις και συζητήσεις σε εμάς τους ίδιους και την παράταξή μας, για το αν θα έπρεπε να προκαλέσουμε επανακαταμέτρηση των σταυρών ή όχι, με τη σκέψη όχι στην «κατάληψη της καρέκλας» από τον ένα ή τον άλλο, αλλά προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι θα έχει επικυρωθεί η πραγματική βούληση των εκλογέων.

Δεδομένου, ότι για εμάς, η προσωπική εκλογή δεν ήταν αυτοσκοπός και αντιλαμβανόμενοι ότι το διακύβευμα της προσπάθειάς μας πρέπει να είναι μια δυνατή «Νέα Εποχή», που ενωμένη και απερίσπαστη θα επιτελέσει το σημαντικό έργο που της ανατέθηκε και θα αποδεικνύει λόγω και έργω την προοδευτική λειτουργία της, αποφασίσαμε να αποδεχθούμε το αποτέλεσμα και ανεξάρτητα από το όνομα που θα βγει από την κληρωτίδα, να συμμετάσχουμε διαδοχικά στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου.

Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας, που μας τίμησαν με την ψήφο τους και υποσχόμαστε ότι θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για την προάσπιση των δικαιωμάτων των νησιωτών και ότι θα επιδιώξουμε με θάρρος και επιμονή, την υλοποίηση της προοδευτικής μας πρότασης για το Νότιο Αιγαίο.

Με συντροφικούς χαιρετισμούς,
Καπίρης Μιχαήλ-Νεκτάριος
Σέργης Μιχαήλ

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1.787 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*