Στη Νάξο ο Νίκος Ανδρουλάκης – Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση «Εθνικό Σύστημα Υγείας: Προτεραιότητα για τα νησιά μας»

Newsroom
23/10/2023 00:19
 
 
 

 

Την Νάξο θα επισκεφθεί την Τρίτη 24, Οκτωβρίου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, όπως είχε δημοσιεύσει αποκλειστικά το naxostimes.gr.

Ο κ. Ανδρουλάκης θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην θεματική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά, την Τρίτη το βράδυ στις 7:00, στο Αμφιθέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης» στο δημαρχείο της Νάξου.

Στην ίδια εκδήλωση με θέμα: «Εθνικό Σύστημα Υγείας: Προτεραιότητα για τα νησιά μας», θα μιλήσουν επίσης οι γιατροί: Κονταρής Αθανάσιος Οικογενειακός γιατρός Πολυδύναμου Ιατρείου Σερίφου (Επιμελητής Α), Ραπτάκης Βασίλειος Γενικός Διευθυντής Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Νάξου, Κατερίνα Καλογεράκη, Πρόεδρος Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Σύρου και Εκπρόσωπος εργαζομένων Δ.Σ. Διασυνδεομένων Νοσοκομείων Σύρου-Νάξου και Πύρρος Δημήτρης Διευθυντής Ιατρικών Υπηρεσιών ΕΚΑΒ (Κεντρική Υπηρεσία) – Ορθοπεδικός ιπτάμενος.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Θεματική εκδήλωση στη Νάξο: «Εθνικό Σύστημα Υγείας – Προτεραιότητα για τα νησιά μας»

Την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023 στις 19:00 διοργανώνεται στη Νάξο ειδική θεματική εκδήλωση για τα προβλήματα των δομών υγείας στη νησιωτική Ελλάδα με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη.

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη της αγαπημένης μας Προέδρου Φώφης Γεννηματά, που εργάστηκε για την αναγέννηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και έθεσε τις πολιτικές για τον άνθρωπο στο επίκεντρο της πολιτικής της παρακαταθήκης.

Σύντομος χαιρετισμός και συντονισμός της συζήτησης:

Κατερίνα Γαβαλά, Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Κω, Διευθύντρια Ε.Σ.Υ. – Χειρουργός Οφθαλμίατρος

Παρεμβαίνουν με ομιλίες:

– Αθανάσιος Κοντάρης, οικογενειακός γιατρός πολυδύναμου ιατρείου Σερίφου – Επιμελητής Α΄

– Βασίλειος Ραπτάκης, Γενικός Διευθυντής Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Νάξου

– Κατερίνα Καλογεράκη, Πρόεδρος Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Σύρου και Εκπρόσωπος εργαζομένων Δ.Σ. Διασυνδεομένων Νοσοκομείων Σύρου-Νάξου

– Δημήτρης Πύρρος, Διευθυντής ιατρικών υπηρεσιών ΕΚΑΒ- Ορθοπεδικός, Ιπτάμενος

(Αμφιθέατρο Ι. Καμπανέλλης, Δημαρχείο Νάξου)

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 396 times, 1 visits today)

One Comment

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*