Ευχαριστήριο μετεκλογικό μήνυμα του Μιχάλη Σέργη

Newsroom
23/10/2023 10:25
 
 
 

 

Ευχαριστήριο μετεκλογικό μήνυμα απευθύνει ο Μιχάλης Σέργης ο οποίος εξελέγη περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου με την παράταξη του Νικηφόρου Παπανικόλα στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, ισοψηφώντας με το Μιχάλη Καπίρη.

Οι δυο τους, όπως αναφέρει και στο μήνυμά του ο κ. Σέργης, αποφάσισαν να συμμετέχουν διαδοχικά στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο χωρίς να προχωρήσουν σε ενστάσεις ή επανακαταμετρήσεις ψήφων.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Σέργη:

Αγαπητοί συμπατριώτες,
θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους εσάς που πιστέψατε και εμπιστευθήκατε την παράταξή μας «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ» αλλά και εμένα προσωπικά δίνοντας μου την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο με 1473 ψήφους ισοψηφώντας με τον φίλο και συνυποψήφιο Μιχάλη Καπίρη και διεκδικώντας και οι δυο της περιφερειακή έδρα που κατάφερε ο συνδυασμός να έχει στην Περιφερειακή Ενότητα Νάξου! Γι’ αυτό τον λόγο αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε διαδοχικά στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο χωρίς να προχωρήσουμε σε ενστάσεις ή επανακαταμετρήσεις!

Δεσμεύομαι και υπόσχομαι απέναντι στον κάθε πολίτη της Νάξου των Μικρών Κυκλάδων και της Αμοργού, ότι θα είμαι καθημερινά παρών, βοηθώντας όσο περνά από το χέρι μου!
Ο αγώνας δεν είναι μόνο προεκλογικός αλλά καθημερινός, απέναντι στα μεγάλα προβλήματα των νησιών μας!

Μαζί θα αγωνιστούμε και θα πετύχουμε τον στόχο μας!

Σέργης Μιχάλης του Σταματίου

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 180 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*