Ο Σύλλογος Γυναικών Νάξου φωταγώγησε ροζ την Πορτάρα

Newsroom
26/10/2023 01:48
 
 
 

 

Το πιο εμβληματικό και διαχρονικό σύμβολο της Νάξου, ο Ναός του Απόλλωνα (Πορτάρα), φωτίστηκε στο χρώμα της Παγκόσμιας Εκστρατείας, που προάγει τη σπουδαιότητα που έχει η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση στην υγεία του μαστού, πάντα μέσα στον Οκτώβριο, καθιερωμένο μήνα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης κατά της νόσου.

Μια πρωτοβουλία του Συλλόγου Γυναικών Νάξου, που υλοποιήθηκε με τη συνεργασία του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, του Λιμενικού Ταμείου Νάξου, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων και την «Smk Group Naxos»!

Από το 2000 μέχρι σήμερα έχουν φωταγωγηθεί περισσότερα από 1.000 κτίρια ορόσημα και μνημεία παγκοσμίου σημασίας, σε 70 χώρες, μεταφέροντας το αισιόδοξο μήνυμα της πρόληψης που σώζει ζωές!

Ένας πρωτότυπος τρόπος για να επιστήσει την προσοχή στην αναγκαιότητα της πρόληψης της έγκαιρης διάγνωσης και της σωστής ενημέρωσης, ειδικά σήμερα που η ασθένεια είναι ιάσιμη εάν ανιχνευτεί έγκαιρα.

28 και 29 Οκτωβρίου 2023 πραγματοποιείται δωρεάν Κλινικός έλεγχος μαστού, στα πλαίσια της πρόληψης στο Νοσοκομείο-Κέντρου Υγείας Νάξου (κατόπιν ραντεβού).

#ΨΑΞΕΤΟ: Δωρεάν κλινικό έλεγχο μαστού διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών Νάξου

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 821 times, 1 visits today)

One Comment

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*