Οργή και αγανάκτηση για τα σκουπίδια στη Χώρα Νάξου: «Η κατάσταση έχει ξεφύγει»

σκουπίδια
Newsroom
30/10/2023 01:06
 
 
 

 

Την κατάσταση που επικρατεί για ακόμα μία φορά με τα σκουπίδια στην πόλη της Νάξου καυτηριάζει κάτοικος ο οποίος αγανακτισμένος απέστειλε σειρά από φωτογραφίες στο naxostimes.gr.

σκουπίδια

«Η κατάσταση έχει ξεφύγει» σημειώνει και εκφράζει τόσο την οργή και αγανάκτηση του όσο και τους φόβους του για «εστία μόλυνσης» στα γύρω κατοικημένα σπίτια που είναι «αναγκασμένα να κλείνουν πόρτες και παράθυρα για να μην εισέρχεται η βρώμα μέσα στα σπίτια τους».

σκουπίδια

«Αυτό που μένει τώρα να κάνουμε είναι να σηκωθούμε και να φύγουμε από τα σπίτια μας αφού η βρώμα από τους σωρούς σκουπιδιών έρχεται όλη μέσα σε αυτά. Δεν τολμάμε να ανοίξουμε παράθυρο, ούτε να βγούμε στο μπαλκόνι. Φοβόμαστε ακόμα και για την υγεία μας αφού αυτοί οι σωροί σκουπιδιών είναι κυριολεκτικά μέσα στην πόρτα μας. Είμαστε σε απόγνωση και δεν ξέρουμε πλέον τι να κάνουμε. Φοβάμαι ότι η κατάσταση αντί να φτιάχνει, χειροτερεύει. Ντροπή και αηδία. Μόνο αυτό. Δεν ντρέπονται που παρκάρουν εκεί οι τουρίστες;; Αυτή είναι η εικόνα που θέλουμε για το νησί; Αυτή είναι η προβολή του νησιού μας; Εμάς τους κατοίκους κανείς δε μας σκέφτεται; Αν δεν έχουν σκοπό να καθαρίσουν τη Νάξο και θέλουν να μας διώξουν από τα σπίτια μας και το νησί μας να μας το πουν να το ξέρουμε. Φτάνει πια» αναφέρει αγανακτισμένος ο κάτοικος.

σκουπίδια σκουπίδια

 

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1.965 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*