Νάξος: Αυτοκίνητο βρέθηκε ντελαπαρισμένο στην παραλία του Αγίου Προκοπίου (φώτος)

Newsroom
31/10/2023 00:22
 
 
 

 

Ένα αυτοκίνητο …ντελαπαρισμένο δίπλα στη θάλασσα αντίκρισαν έκπληκτοι το πρωί της Δευτέρας οι περαστικοί από τον παραλιακό δρόμο Αγίου Προκοπίου-Αγίας Άννας στη Νάξο.

Οι περαστικοί ειδοποίησαν άμεσα το Λιμενικό που έσπευσε στην περιοχή και διαπίστωσε ότι πρόκειται για ΙΧΕ όχημα, το οποίο ήταν παρκαρισμένο σε πάρκινγκ εντός της Χώρας Νάξου με βλάβη αρκετό καιρό και πιθανότατα κάποιος το έκλεψε ή το μετακίνησε. Το αυτοκίνητο έχει υποστεί υλικές ζημιές, ενώ προς το παρόν κανείς δε γνωρίζει τον ή τους επιβαίνοντες  σε αυτό, εάν έχουν τραυματιστεί ή τα αίτια της πτώσης του στην παραλία.

Να σημειωθεί ότι από τη πτώση του οχήματος διαπιστώθηκαν ζημιές στη πέργκολα και σε τραπεζοκαθίσματα παρακείμενου καταστήματος.

Για το περιστατικό το Λιμενικό εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Νάξου για πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος στη παραλία, στην θαλάσσια περιοχή Αγίου Προκοπίου.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου εντόπισαν το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. άνευ επιβαινόντων, ενώ από τη πτώση του διαπιστώθηκαν ζημιές στη πέργκολα και σε τραπεζοκαθίσματα παρακείμενου καταστήματος.

Κατόπιν επικοινωνίας, η ιδιοκτήτρια του οχήματος δήλωσε ότι το είχε παρκαρισμένο σε πάρκινγκ εντός της χώρας με βλάβη αρκετό καιρό και πιθανότατα κάποιος το έκλεψε ή το μετακίνησε.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Νάξου.

(Visited 2.278 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*