Τον Μιχάλη Καπίρη «εξέλεξε» περιφερειακό σύμβουλο η κλήρωση στο Πρωτοδικείο Σύρου

Newsroom
07/11/2023 13:07
 
 
 

 

Σήμερα Τρίτη 7, Νοεμβρίου στις 11:00 το πρωί στο Πρωτοδικείο Σύρου πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την ανάδειξη του περιφερειακού συμβούλου της παράταξης «Νέα εποχή στο νότιο Αιγαίο» του Νικηφόρου Παπανικόλα, μεταξύ των κ.κ. Μιχάλη Καπίρη και Μιχάλη Σέργη οι οποίοι ισοψήφισαν στις πρόσφατες εκλογές 8 Οκτωβρίου 2023.

Η κληρωτίδα ανέδειξε περιφερειακό σύμβουλο τον κ. Μιχάλη Καπίρη ο οποίος θα αναλάβει τα καθήκοντά του ως περιφερειακός σύμβουλος από την 1η Ιανουαρίου 2024.

Ο κ. Καπίρης στην πρώτη του δήλωση στο naxostimes.gr αναφέρει τα εξής:
«Θέλω να ανταποκριθώ στην τιμή και την εντολή που μου έδωσε ο κόσμος και να εκπροσωπήσω την περιφερειακή μας ενότητα και όλους τους προοδευτικούς πολίτες!».

Να υπενθυμίσουμε ότι οι Μιχάλης Καπίρης και Μιχάλη Σέργης έχουν προχωρήσει σε συμφωνία ώστε να μοιραστεί η θητεία τους στο περιφερειακό συμβούλιο.

Έτσι, τα πρώτα δυόμιση χρόνια, δηλαδή μέχρι τον Ιούνιο του 2026, περιφερειακός σύμβουλος της μειοψηφίας (της παράταξης του Νικηφόρου Παπανικόλα) στο περιφερειακό συμβούλιο νοτίου Αιγαίου, θα είναι ο Μιχάλης Καπίρης.
Στη συνέχεια θα παραιτηθεί και την θέση του θα λάβει ο Μιχάλης Σέργης ο οποίος θα είναι περιφερειακός σύμβουλος μέχρι τη λήξη της θητείας της περιφερειακής αρχής που προέκυψε από τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, δηλαδή μέχρι το 2029.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 880 times, 1 visits today)

One Comment

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*