Δημήτρης Καρούσης-συνέντευξη: «Να βλέπουν τη Νάξο ψηλά και όχι χαμηλά» (video)

karousis 1
Newsroom
13/12/2023 22:10
 
 
 

 

«Να βλέπουν τη Νάξο ψηλά και όχι χαμηλά» σημείωσε σχολιάζοντας την προβολή της Νάξου ως χριστουγεννιάτικο προορισμό ο διαφημιστής και αντιπρόεδρος του Πανναξιακού ΑΟ Δημήτρης Καρούσης μιλώντας στον Aegean Voice και την εκπομπή «Μέρα μεσημέρι» με την Πόπη Αλιμπέρτη.

Ο κ. Καρούσης τόνισε ότι η Νάξος και τα ορεινά της χωριά θα μπορούσαν να αποτελέσουν έναν χειμερινό προορισμό τώρα τα Χριστούγεννα εάν γίνονταν οι ανάλογες κινήσεις από τη δημοτική αρχή όπως η διοργάνωση εκδηλώσεων, ο στολισμός και η παράλληλη προβολή.

«Θα ζωντάνευαν τα χωριά μας και η οικονομία του νησιού θα τονώνονταν και μέσα στο χειμώνα, τη στιγμή που το νησί έχει να προσφέρει πολλά και αυτή την εποχή» είπε ο κ. Καρούσης.

Αναφερόμενος στον αθλητισμό και τα σωματεία της Νάξου είπε ότι η δημοτική αρχή θα πρέπει να τα χρηματοδοτήσει γενναία ώστε να μπορούν να επιβιώσουν και να σημειώσουν επιτυχίες διαφημίζοντας τον τόπο. «Βλέπουμε τα σωματεία στα άλλα νησιά να ανεβαίνουν όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη ενώ το ίδιο θα έπρεπε να συμβαίνει και με τη Νάξο» είπε και πρόσθεσε ότι οι επιχειρηματίες που ουσιαστικά χρηματοδοτούν τα αθλητικά σωματεία, πλέον δυσκολεύονται να το κάνουν και θα πρέπει ο δήμος να τα στηρίξει με χρηματοδοτήσεις.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 447 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*