Ποιοι είναι οι …πληρωμένοι δημοσιογράφοι κ. Λιανέ; Έχετε το θάρρος να τους κατονομάσετε ή πετάτε λάσπη στον ανεμιστήρα; (video)

Newsroom
14/12/2023 10:05
 
 
 

 

Κανονικά έπρεπε να διαμαρτυρηθεί σύσσωμος ο δημοσιογραφικός κόσμος της Νάξου, ή εν πάση περιπτώσει αυτοί που δηλώνουν δημοσιογράφοι, για τις άθλιες και απαράδεκτες δηλώσεις του δημάρχου του 50,72% στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο.

Εκτός ελέγχου, όπως το συνηθίζει, και απαντώντας σε παρατήρηση του δημοτικού συμβούλου Μανώλη Πολυκρέτη να σταματήσει να ειρωνεύεται δημοτικούς συμβούλους, επιτέθηκε λάβρος στον διαμαρτυρηθέντα, με το γνωστό υπεροπτικό ύφος, κάνοντας μάλιστα λόγο …για «πληρωμένους δημοσιογράφους».

Ο ακριβής διάλογος που έγινε κατά τη συζήτηση του θέματος της μίσθωσης του σφαγείου του Ξηροκάμπου είναι ο εξής:

Πολυκρέτης: Θα θέλαμε κ. δήμαρχε τις επόμενες ημέρες να μας παρουσιάσετε τη μελέτη για τα σφαγεία. Πήγα και τα είδα και δεν είναι σε καλή κατάσταση…
Λιανός: Σε πολύ καλή κατάσταση είναι.
Πολυκρέτης: Υπάρχουν πολλές φθορές…
Λιανός: Εσείς το λέτε ως μηχανικός;
Πολυκρέτης: Το λέω ως γνώστης των θεμάτων του Δήμου. κ. Λιανέ και αφήστε τις ειρωνείες. Τις ειρωνείες να τις κάνετε σπίτι σας…
Λιανός: Μη στεναχωριέστε κ. Πολυκρέτη …Χαλαρώστε. Τι είπα δηλαδή; Τι ανέδειξα εγώ; Εσείς πετάτε λάσπη με πληρωμένους δημοσιογράφους που έχετε. Που τους πληρώνουν άλλοι. Αυτοί είστε! Δεν θέλετε να ακούτε αλήθειες… (βλ. video)

Ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για μια φορά ακόμα αποκαλύπτεται με τη δημόσια αόριστη επίθεση στους δημοσιογράφους του νησιού. Νομίζει ότι έτσι τιμά την καρέκλα ή το αξίωμά του;

Χωρίς ίχνος ντροπής, μετέβαλε σε… σφαγείο του δημοσιογραφικού λειτουργήματος την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Ξεστόμισε, -έτσι στο άσχετο- βαριές κουβέντες για «πληρωμένους δημοσιογράφους που πετούν λάσπη» και μάλιστα «τους πληρώνουν άλλοι»! Είναι, δηλαδή, μίσθαρνα όργανα. Βαριά, γενικόλογη κουβέντα, έτσι για να αιωρείται η θολούρα και το θράσος.

Εδώ και τώρα, λοιπόν, κ. Λιανέ, ονόματα και διευθύνσεις. Στοιχεία και αποδείξεις. Αλλιώς είστε κοινός συκοφάντης. Κι επειδή εγώ προσωπικά …μυγιάζομαι, δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου και αυτό πρέπει να κάνουν ΟΛΟΙ οι όντως δημοσιογράφοι. Θα έπρεπε να καταθέσουν σήμερα το απόσπασμα της ομιλίας σας, με σχετική μηνυτήρια αναφορά, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου. Να σας αποκλείσουν από τα έντυπα και τα μικρόφωνά τους.

Περιμένω να δω, αν έχετε τα πολιτικά κότσια να κατονομάσετε δημόσια ποιοι είναι οι «πληρωμένοι δημοσιογράφοι» και «ποιοι τους πληρώνουν», καταθέτοντας τα σχετικά ντοκουμέντα και εκθέτοντάς τους στην κοινή απαξίωση. Διαφορετικά, εσείς είστε υβριστής και συκοφάντης, αντικείμενο της κοινής χλεύης.

Προφανώς, γνωρίζετε, κατά τα λεγόμενά σας σε δημόσιο ακροατήριο, και τους «πληρωμένους δημοσιογράφους» και «αυτούς που τους πληρώνουν». Δεν μπορεί να το είπατε… φόρα παρτίδα, χωρίς να έχετε τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία.

Σας προκαλώ, λοιπόν, να βγείτε, δημόσια και πάλι, να πείτε τα ονοματεπώνυμα του θυμού σας. Με το θάρρος και την ντομπροσύνη που πάντοτε σας διακρίνει!
Σε διαφορετική περίπτωση, θα είστε συκοφάντης ΟΛΩΝ των δημοσιογράφων του νησιού, που θα θεωρούνται αορίστως… ύποπτοι χρηματισμού. Με δημοσιογράφους ή κατά δήλωσίν τους δημοσιογράφους εσείς συναγελάζεστε; Μήπως κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια; Ρωτώ: εσείς αμείβετε κανέναν δημοσιογράφο; Είναι στη δούλεψή σας καμιά ή κανένας από αυτούς, έστω και με παραλλαγή;

Η πολιτική εξήγηση που δίνω, πέραν του γνωστού ανεξέλεγκτου αυθορμητισμού σας, είναι ότι προσπαθείτε να απαξιώσετε τους μη αρεστούς στην αφεντιά σας δημοσιογράφους, για να τους διαβάλλετε, να τους εκφοβίσετε, να τραυματίσετε την εμπιστοσύνη του κόσμου, να στομώσετε, όπως νομίζετε, την κριτική, να κρύψετε τη γύμνια σας για το ανύπαρκτο έργο σας και τα ψέματα που συνηθίζετε να λέτε στους δημότες, ως αντιδήμαρχος επί εννιά χρόνια και ως δήμαρχος επί τέσσερα. Ο βασιλιάς, όμως, είναι γυμνός!

Καλή συνέχεια
Πόπη Αλιμπέρτη

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1.150 times, 1 visits today)

2 Comments

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*