Συνάντηση Λεονταρίτη με τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στη Σύρο

Newsroom
14/12/2023 14:32
 
 
 

 

Τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη επισκέφθηκε ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Δημήτρης Λιανός.

Ο κ. Λεονταρίτης ευχήθηκε στον κ. Λιανό μία καλή και δημιουργική νέα θητεία, ενώ τον διαβεβαίωσε για τη συνέχιση της συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Ακολούθησε αναλυτική συζήτηση, στην οποία παρόντες ήταν ο Γενικός Διευθυντής της Περιφέρειας κ. Α. Λούβαρης, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων κ. Λ. Καραδήμας και ο Προϊστάμενος έργων της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Γ. Γεωργουσόπουλος όπου τέθηκαν επί τάπητος όλα τα θέματα που αφορούν στην Περιφερειακή Ενότητα Νάξου, με προεξάρχοντα τα τεχνικά έργα που πρόκειται να εκτελεστούν στην Περιφερειακή Ενότητα.

Σε δήλωση που έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης στο τέλος της συνάντησης ανέφερε:
«Εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται ότι η θέση και η φιλοσοφία της Περιφερειακής Αρχής για συνεργασία με τους Δήμους έχει αποδώσει τα μέγιστα. Στο πλαίσιο αυτό και συγκεκριμένα σε ό,τι αφορά στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ξεκινήσαμε την προετοιμασία των παρεμβάσεων που θα γίνουν την επόμενη πενταετία στην Περιφερειακή Ενότητα Νάξου. Είμαι βέβαιος ότι στη νέα θητεία η σχέση Περιφέρειας και νέου δημοτικού συμβουλίου θα είναι ακόμη πιο αποδοτική».

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 89 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*