Νάξος: Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Newsroom
17/12/2023 19:05
 
 
 

 

Τακτική συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι. Στη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, θα συζητηθούν τα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση μελέτης και κατάρτιση όρων διακήρυξης ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την υπηρεσία: «Συντήρηση πρασίνου αθλητικών εγκαταστάσεων 2024».
2. Έγκριση μελέτης και κατάρτιση όρων διακήρυξης ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την υπηρεσία: «Καθαρισμός ακτών νήσου Νάξου» του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, έτους 2024.
3. Έγκριση μελέτης και κατάρτιση όρων διακήρυξης ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο: «Τοιχία αντιστήριξης Δ.Ε. Νάξου».
4. Έγκριση μελέτης και κατάρτιση όρων διακήρυξης ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού για τις ανάγκες των Υπηρεσιών του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης και των Σχολικών Επιτροπών, έτους 2024.
5. Έγκριση μελέτης και κατάρτιση όρων διακήρυξης ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού για τις ανάγκες των Υπηρεσιών του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης και των Σχολικών Επιτροπών, έτους 2024.
6. Κατάρτιση όρων διακήρυξης μειοδοτικής, φανερής και προφορικής δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση υπηρεσιών του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
7. Έγκριση πρακτικού και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια γάλακτος δικαιούχων των υπηρεσιών του δήμου 20 μηνών: 2024 (8 μήνες) και 2025.
8. Έγκριση της υπ’ αρ. 1411/2023 απόφασης Δημάρχου αναφορικά με την κατεπείγουσα υπηρεσία καθαρισμού δεξαμενών λυμάτων του Δημοτικού Σφαγείου ΔΕ Νάξου.
9. Έγκριση αποδοχής κατανομών – επιχορηγήσεων.
10. Έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης.
11. Καθορισμός τέλους κατάληψης κοινοχρήστου χώρου, στάσιμου εμπορίου, εντός διοικητικών ορίων Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
12. Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο σχεδίου αναμόρφωσης προϋπολογισμού (χρηματοδοτούμενων) Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, έτους 2023.
13. Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο σχεδίου αναμόρφωσης προϋπολογισμού Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, έτους 2023.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 306 times, 1 visits today)
Latest Post

4 Comments

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*