VIDEO: Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΑΠΗ Νάξου (φώτος)

κοπή πίτας ΚΑΠΗ
Newsroom
04/01/2024 21:49
 
 
 

 

Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο της Παντάνασσας Νάξου, το ΚΑΠΗ Νάξου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα.

κοπή πίτας ΚΑΠΗ

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την παρουσία ιερέων, του δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρη Λιανού, μελών της δημοτικής αρχής, των προέδρων των κοινοτήτων Τριπόδων Αποστόλη Ρεφενέ και Αγερσανίου Γιώργου Κάβουρα του προέδρου του ΚΑΠΗ κ. Σκουλάτου και μελών του διοικητικού συμβουλίου αλλά και πλήθος ηλικιωμένων και όχι μόνο.

κοπή πίτας ΚΑΠΗ

κοπή πίτας ΚΑΠΗ

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Αιδεσιμολογιώτατος πατέρας Νικόλαος ενώ το φλουρί κέρδισε ο πρόεδρος του Αγίου Αρσενίου Γιώργος Κάβουρας.

κοπή πίτας ΚΑΠΗ

Ο δήμαρχος Δημήτρης Λιανός στη σύντομη ομιλία του ενημέρωσε για την κατάργηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης σημειώνοντας ότι για τις δομές του δήμου συμπεριλαμβανομένου και του ΚΑΠΗ θα οριστεί αρμόδιος αντιδήμαρχος. Τόνισε ότι θα υπάρξει «ένα κενό για ενάμιση μήνα, μέχρι να καταρτιστεί ο προϋπολογισμός» και υποσχέθηκε ότι αμέσως μετά θα υπάρξει ένας ετήσιος προγραμματισμός που θα περιέχει και εκδρομές ακόμα και στο εξωτερικό. «Θα είμαστε δίπλα σας» σημείωσε ο κ. Λιανός.

κοπή πίτας ΚΑΠΗ κοπή πίτας ΚΑΠΗ κοπή πίτας ΚΑΠΗ κοπή πίτας ΚΑΠΗ κοπή πίτας ΚΑΠΗ

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1.217 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*