Χατζηανδρέου προς Λιανό: «Μεγάλο πολιτικό ατόπημα ο αποκλεισμός μας από την ενημερωτική συνάντηση για το Πολεοδομικό Σχέδιο της Νάξου»

Newsroom
10/01/2024 09:47
 
 
 

 

Τη δυσαρέσκειά τους εκφράζουν ο Λεονάρδος Χατζηανδρέου και η παράταξη του «Δύναμη Αλλαγής» για το γεγονός ότι «αποκλείστηκαν», όπως και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου και οι επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας, από την ενημερωτική συνάντηση που πραγματοποιείται σήμερα Τετάρτη 10, Ιανουαρίου και αφορά την εκπόνηση της μελέτης για το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο της Νάξου.

«Χωρίς καλά-καλά να έχετε συμπληρώσει ένα δεκαήμερο στη νέα σας θητεία στη διοίκηση του δήμου, δείχνετε τις προθέσεις σας και το πόσο υπολογίζετε εμάς και το μισό πληθυσμό της Νάξου που εκπροσωπούμε. Μόνο ως ένα μεγάλο πολιτικό ατόπημα από την πλευρά σας μπορούμε να χαρακτηρίσουμε το γεγονός ότι μας αποκλείσατε από μία διαδικασία για ένα κορυφαίο ζήτημα που αφορά τη Νάξο» σημειώνεται σε σχετική επιστολή διαμαρτυρίας.

Όπως αναφέρουν:

Εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας για το γεγονός ότι η παράταξή μας καθώς και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου και οι επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας δεν κλήθηκαν στην ενημερωτική συνάντηση που πραγματοποιείται σήμερα Τετάρτη 10, Ιανουαρίου και αφορά την εκπόνηση της μελέτης για το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο της Νάξου.

κ. Λιανέ, μας αντιμετωπίζεται λες και δεν υπάρχουμε, παρά το γεγονός ότι ως μειοψηφία εκπροσωπούμε το 49,28% του λαού της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων, λες και δεν ενδιαφερόμαστε για τον τόπο μας και μάλιστα για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα όπως είναι το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο.

Χωρίς καλά-καλά να έχετε συμπληρώσει ένα δεκαήμερο στη νέα σας θητεία στη διοίκηση του δήμου, δείχνετε τις προθέσεις σας και το πόσο υπολογίζετε εμάς και το μισό πληθυσμό της Νάξου που εκπροσωπούμε.

Μόνο ως ένα μεγάλο πολιτικό ατόπημα από την πλευρά σας μπορούμε να χαρακτηρίσουμε το γεγονός ότι μας αποκλείσατε από μία διαδικασία για ένα κορυφαίο ζήτημα που αφορά τη Νάξο.

Λεονάρδος Χατζηανδρέου
Δημοτική Παράταξη «Δύναμη Αλλαγής»

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 403 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*