Νάξος: Πρόσκληση στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου – 12 τα θέματα της ημερήσιας διάταξης

Newsroom
25/01/2024 17:23
 
 
 

 

Τακτική συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει το δημοτικό συμβούλιο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου στη 1:00 το μεσημέρι. Η συνεδρίαση θα γίνει διά ζώσης στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου στο δημαρχείο, με 12 θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Μεταξύ άλλων θα γίνει η εκλογή εκπροσώπων του δήμου στη Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου, θα καθοριστεί το τέλος κατάληψης κοινόχρηστων χώρων για το στάσιμο εμπόριο, ενώ θα συζητηθεί και η έγκριση παράτασης για την βεβαίωση των εργασιών του έργου «Αντλιοστάσια και αγωγοί μεταφοράς νερού Τ.Κ. Δαμαριώνα από Άι Λια στις δεξαμενές νερού Ράχης Δαμαριώνα και Άι Γιάννη Φιλωτίου».

Αναλυτικά η ημερήσια διάταξη:

1. Εκλογή εκπροσώπων Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στη Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου.

2. Καθορισμός τέλους κατάληψης κοινοχρήστου χώρου, στάσιμου εμπορίου, εντός διοικητικών ορίων Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων (υπ΄αρ. 382/2023 απόφαση Ο.Ε.).

3. Έγκριση παράτασης περαίωσης εργασιών του έργου: «Αντλιοστάσια και αγωγοί μεταφοράς νερού Τ.Κ. Δαμαριώνα από Αι Λια στις δεξαμενές νερού Ράχης Δαμαριώνα και Άη Γιάννη Φιλωτίου».

4. Έγκριση παράτασης περαίωσης εργασιών του έργου: «Βελτίωση – Ασφαλτόστρωση οδών Αγ. Αρσενίου και Βίβλου».

5. Έγκριση μνημονίου συνεργασίας του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με το Φιλοζωικό Σωματείο με την επωνυμία: «Φιλοζωϊκή Νάξου – ΦΙΛΟ.Ν» για το πρόγραμμα διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, σύμφωνα με το Ν.4830/2021».

6. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου και του αναπληρωτή του, για τη συγκρότηση της επιτροπής καταλληλότητας και επιλογής οικοπέδου για την ανέγερση διδακτηρίου.

7. Ορισμός εκπροσώπων στα Σχολικά Συμβούλια σχολικών μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης αρμοδιότητας Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

8. Ορισμός εκπροσώπου Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων για τη συγκρότηση Γνωμοδοτικής Επιτροπής περί χαρακτηρισμού παράλιων χώρων ως πολυσύχναστων ή μη για το έτος 2025.

9. Καθορισμός του τρόπου επιλογής των μελών της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας (Δ.ΕΠ.ΙΣ.) Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για τη δημοτική περίοδο 2024- 2028.

10. Εν μέρει τροποποίηση της υπ’ αρ. 14/2022 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ως προς τον ορισμό εκπροσώπου και του συντονιστή του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στο Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγή Υγείας (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.).

11.Λήψη απόφασης καθορισμού περιεχομένου πράξης προκήρυξης επιλογής του Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

12.Έγκριση διαγραφής τριών (3) νηπίων (φιλοξενούμενων με voucher) από τον 1ο Παιδικό Σταθμό και κάλυψη των κενών θέσεων από τον Πίνακα Επιλαχόντων VOUCHER σύμφωνα το υπ’ αρ. πρωτ. 648/15-01-2024 Πρακτικό της Ειδικής Επιτροπής Επιλογής νηπίων.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 518 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*