Νάξος: Και με τη «σφραγίδα» του Εκλογοδικείου η νίκη της παράταξης Χατζηανδρέου στην Κόρωνο

Newsroom
08/02/2024 16:33
 
 
 

 

Τέσσερις μήνες μετά τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, απορρίφθηκε η ένσταση που έκανε ο δήμαρχος Δημήτρης Λιανός και η παράταξή του, στο Εκλογοδικείο Σύρου σχετικά με το εκλογικό αποτέλεσμα στην Δημοτική Κοινότητα Κορώνου στην οποία την πλειοψηφία είχε λάβει η παράταξη του Λεονάρδου Χατζηανδρέου «Δύναμη Αλλαγής».

Η διαφορά ήταν μικρή (4 ψήφοι) και παρόλο που είχαν γίνει ενστάσεις τόσο στα εκλογικά τμήματα της Κορώνου όσο και στο Πρωτοδικείο Νάξου με επανακαταμέτρηση των ψήφων, η παράταξη του Δημήτρη Λιανού προσέφυγε στη συνέχεια και στο εκλογοδικείο, που η χθεσινή του απόφαση δικαίωσε την παράταξη του Λεονάρδου Χατζηανδρέου.

Μετά από αυτό, πρόεδρος του χωριού έχει εκλεγεί και παραμένει ο Νίκος Στεφ. Χουζούρης από τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου αφού η παράταξη του οριστικοποίησε την εκλογή της.

Σε δηλώσεις του στο naxostimes.gr ο πρόεδρος της Κορώνου Νίκος Χουζούρης, τόνισε ότι για τον ίδιο δεν έχει σημασία τίποτα άλλο εκτός από το να γίνει έργο στο χωριό και η διοίκηση του δήμου να σκύψει πάνω από τα πολλαπλά προβλήματα της ορεινής Νάξου. Ωστόσο πρόσθεσε ότι «παρόλο που ήξερα ότι δεν θα αλλάξει τίποτα με το εκλογικό αποτέλεσμα, 4 μήνες τώρα υπήρχε αυτή η εκκρεμότητα κρατώντας μας κατά κάποιο τρόπο σε “ομηρία”. Τα προβλήματα το τόπου μας είναι πολλά και σκοπός μας είναι να παλέψουμε με κάθε τρόπο να βοηθήσουμε στην επίλυση τους».

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 928 times, 1 visits today)
Latest Post

One Comment

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*