Μανώλης Μπαρδάνης: Σε ικανοποιητικά επίπεδα οι κρατήσεις για το καλοκαίρι – Οι πρωτοβουλίες της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου

Newsroom
16/02/2024 00:13
 
 
 

 

Σε ικανοποιητικά επίπεδα θα κυμανθεί η κίνηση την νέα τουριστική σεζόν, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου Μανώλη Μπαρδάνη.

Ο κ. Μπαρδάνης μιλώντας στον Aegean Voice και την εκπομπή «Μέρα μεσημέρι» με την Πόπη Αλιμπέρτη, υπογράμμισε ότι «όπως δείχνουν τα στοιχεία των προκρατήσεων η τουριστική κίνηση θα κυμανθεί τουλάχιστον στα ίδια επίπεδα με το καλοκαίρι του 2023». Τόνισε επίσης ότι στο νησί φέτος θα υπάρχουν πολύ περισσότερες κλίνες μιας και δημιουργούνται πολλά νέα καταλύματα.

Αναφερόμενος στις υποδομές της Νάξου αλλά και στο ενδεχόμενο αύξησης της τουριστικής κίνησης το καλοκαίρι, τόνισε ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα όπως και η δυνατότητα για μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν. Σημείωσε ότι για την σωστή τουριστική ανάπτυξη του νησιού σημαντικό ρόλο θα παίξει το τοπικό πολεοδομικό σχέδιο που εκπονείται. Μάλιστα για το θέμα αυτό η Ένωση Ξενοδόχων Νάξου έχει έρθει σε συνεννόηση και με τα λοιπά σχετικά με τον τουρισμό σωματεία του νησιού ώστε από κοινού να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Σύμφωνα με τον κ. Μπαρδάνη ήδη έχει ξεκινήσει ένας διάλογος με την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης και άλλες ενώσεις από τα νησιά των Κυκλάδων, προκειμένου να αντιμετωπιστούν από κοινού τα προβλήματα του κλάδου.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου σημείωσε επίσης ότι και αυτή τη χρονιά είναι δύσκολη εύρεση προσωπικού, ενώ «ένα τεράστιο πρόβλημα για τους επιχειρηματίες τουρισμού είναι και η εύρεση στέγης για τους εργαζόμενους».

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1.025 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*