Νάξος: Άγρια συμπλοκή με ξυλοδαρμό μεταξύ μαθητών στο Γυμνάσιο Τραγαίας

Newsroom
17/02/2024 14:17
 
 
 

 

Άλλο ένα περιστατικό ενδοσχολικής βίας καταγράφηκε χθες Παρασκευή μεταξύ μαθητών στο Γυμνάσιο της Τραγαίας.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του naxostimes.gr, την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου το πρωί, αμέσως μετά την ενημερωτική διάλεξη που έγινε στο σχολείο από στελέχη της Αστυνομίας, κατά το διάλειμμα, στο προαύλιο του Γυμνασίου Τραγαίας, έγινε συμπλοκή μεταξύ τριών μαθητών της Α και της Β τάξης του σχολείου (13, 14 και 15 ετών).

Ειδικότερα, ο 14χρονος επιτέθηκε αρχικά λεκτικά με βρισιές στον 13χρονο, πιάστηκαν στα χέρια και ακολούθησε καυγάς μεταξύ τους. Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου κατάφεραν και τους χώρισαν, όμως αμέσως μετά, ο 13χρονος δέχτηκε και δεύτερη επίθεση από τον 15χρονο αυτή τη φορά, που με γροθιές στο κεφάλι τον τραυμάτισε.

Άμεσα και πάλι παρενέβησαν εκπαιδευτικοί που κατάφεραν εν τέλει να χωρίσουν τους ανήλικους.

Οι γονείς του 13χρονου παθόντα, κατέληξαν στον Αστυνομικό Σταθμό Φιλωτίου και κατέθεσαν μήνυση τόσο στους ανήλικους που χτύπησαν και τραυμάτισαν το 13χρονο όσο και στους γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να ξεχαστεί το περιστατικό με τον 14χρονο μαθητή του ίδιου σχολείου, που κρατούσε μαχαίρι και τραυμάτισε 16χρονο μαθητή του ΕΠΑΛ, κι έρχεται ο καυγάς με τον ξυλοδαρμό του 13χρονου, γεγονότα που έχουν προκαλέσει πολύ μεγάλη ανησυχία και προβληματισμό στη σχολική κοινότητα.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Φιλωτίου Νάξου.
Να σημειωθεί ότι στους μαθητές δόθηκε διήμερη αποβολή από το σχολείο.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 2.933 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*