Νάξος: Τσικνοπέμπτη με διακοπή ρεύματος σε πολλές περιοχές της Χώρας

Newsroom
05/03/2024 12:37
 
 
 

 

Από τις 08:00 έως τις 09:30 το πρωί θα διαρκέσει η διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τσικνοπέμπτη 07 Μαρτίου σε πολλές περιοχές της Χώρας Νάξου, όπως ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ.

Πιο συγκεκριμένα, διακοπή ρεύματος θα έχουν οι εξής περιοχές: ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΔΕΗ, ΕΦΟΡΙΑ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ, ΓΗΠΕΔΟΥ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΜΑΘΙΑΣΟΣ, ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΜΑΡΚΕΤ ΜΑΣΟΥΤΗΣ, ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΣΤΡΙΣΙΟΥ, ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΕΚΟ, ΑΚΤΑΙΟΝ, ΓΡΟΤΤΑΣ, ΑΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ, ΑΓΙΟΥ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ,ΠΑΛΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, ΛΑΜΠΑΔΑ, ΛΟΥΚΑΚΙ, ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ, ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗΣ, ΑΓΓΙΔΙΑ, ΑΓΙΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ, η διακοπή ρεύματος θα πραγματοποιηθεί λόγω εκτέλεσης απαραίτητων τεχνικών εργασιών.

Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει ακόμη και πριν από την ώρα που ανακοινώθηκε, γι’ αυτό οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση.

Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω κι αν βρίσκονται στο έδαφος.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1.046 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*