Αυτά είναι τα μέλη της Επιτροπής Πολιτισμού του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Newsroom
12/03/2024 20:32
 
 
 

 

Παρόλο που καθυστέρησε περίπου …πέντε χρόνια, η Επιτροπή Πολιτισμού του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων συστάθηκε τελικά και εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κατά τη διάρκεια της πρόσφατης τακτικής συνεδρίασής του.

Ο Πολιτισμός αποτελούσε έναν από τους τομείς που είχε ως αντικείμενο το Νομικό Πρόσωπο του δήμου με την επωνυμία «ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ», το οποίο η προηγούμενη δημοτική αρχή υπό τον Δημήτρη Λιανό κατήργησε με την έναρξη της θητείας της το 2019. Από τότε και μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής στις 1ης Ιανουαρίου 2024, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βαγγέλης Κατσαράς ήταν ο αποκλειστικός υπεύθυνος για τον πολιτισμό, παρά την ανακοίνωση για τη δημιουργία μιας Επιτροπής Πολιτισμού, η οποία δεν συστάθηκε ποτέ.

Δύο μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο νέος αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Βασίλης Φλεριανός, έφερε στο δημοτικό συμβούλιο το θέμα της σύστασης της Επιτροπής, στην οποία συμμετέχουν μέλη τόσο της πλειοψηφίας όσο και της μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου, καθώς και πολίτες. Η θητεία της Επιτροπής θα διαρκέσει όσο και η θητεία του αρμόδιου αντιδημάρχου, δηλαδή μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2024. Η Επιτροπή απαρτίζεται από 13 μέλη και πρόεδρός της ορίστηκε ο κ. Βασίλης Φλεριανός.

Η Επιτροπή αποτελείται από τους:

Οριζόμενοι από την πλειοψηφία:
Βασίλης Φλεριανος (πρόεδρος)
Στέλιος Μαυρογιαννόπουλος
Άννα Ραγκούση
Άννα Μαρία Κεφαλά
Σταματίνα Δημητροκάλλη
Μαρία Λεγάκη
Δημήτρης Γιαννάκης
Φρατζέσκος Μαργαρίτης
Χρήστος Σκάρκος
Στέφανος Τσάφος

Οριζόμενοι από την παράταξη του Λεονάρδου Χατζηανδρέου:
Κατερίνα Μουστάκη (μειοψηφία)
Μιχάλης Σέργης

Οριζόμενος από την παράταξη του Γιάννη Κορρέ:
Βαγγέλης Κορρές

Δείτε το βίντεο με τη συζήτηση του θέματος:

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 2.127 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*