Λιμεναρχείο Νάξου: Κανονισμοί για την εύρυθμη λειτουργία του καρνάγιου

Newsroom
12/03/2024 11:09
 
 
 

 

Το Λιμεναρχείο Νάξου ενημερώνει τους ιδιοκτήτες σκαφών που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τον χώρο ανέλκυσης και καθέλκυσης σκαφών (καρνάγιο) στην χερσαία ζώνη του λιμένα Νάξου θα πρέπει να ενημερώνουν εκ των προτέρων το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο.

Η χρήση του χώρου επιτρέπεται για έκτακτα περιστατικά και για εργασίες συντήρησης μικρής έκτασης που δεν ξεπερνούν τον έναν μήνα.

Επίσης όπως επισημαίνεται, απαιτείται η άμεση απομάκρυνση των απορριμμάτων μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, για τη διασφάλιση της λειτουργικότητας και της προσβασιμότητας του χώρου.

Τέλος, ζητείται η άμεση απομάκρυνση των σκαφών από το καρνάγιο μέχρι τις 15 Απριλίου 2024, ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της εγκατάστασης.

Η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Νάξου

Εύρυθμη λειτουργία του χώρου ανέλκυσης – καθελκύσεις σκαφών καρνάγιο στην χερσαία ζώνη λιμένα Νάξου.

Το Λιμεναρχείο Νάξου ενημερώνει ότι για την χρησιμοποίηση του χώρου ανέλκυσης – καθέλκυσης σκαφών (καρνάγιο) στην χερσαία ζώνη λιμένα Νάξου από τα σκάφη που επιθυμούν να κάνουν χρήση της συγκεκριμένης λιμενικής εγκατάστασης θα πρέπει πρώτα να ενημερώνουν με κάθε πρόσφορο μέσο το φορέα διαχείρισης του, ήτοι το δημοτικό λιμενικό ταμείο Νάξου.

Η χρήση του ανωτέρω χώρου επιτρέπεται στις περιπτώσεις εκτάκτων περιστατικών και για την πραγματοποίηση των καθιερωμένων εργασιών συντήρησης μικρής έκτασης των σκαφών που δεν θα υπερβαίνουν τον ένα μήνα.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών, τυχόν απορρίμματα που θα δημιουργούνται θα πρέπει άμεσα να απομακρύνονται ώστε ο χώρος να παραμένει λειτουργικός και προσβάσιμος σε έτερους ιδιοκτήτες που επιθυμούν να τον χρησιμοποιήσουν.

Εν κατακλείδι παρακαλούμε όπως οι ιδιοκτήτες των σκαφών που τα σκάφη τους παραμένουν στον αναφερόμενο χώρο όπως προβούν στην άμεση απομάκρυνση τους ώστε να μην κολλιέται η εύρυθμη λειτουργία της λιμενικής εγκατάστασης έως τις 15 Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

(Visited 711 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*