Συμμετοχή του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στην ITB 2024

Newsroom
12/03/2024 18:22
 
 
 

 

Ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ανανέωσε τη συμμετοχή του στην έκθεση τουρισμού ITB στο Βερολίνο, η οποία πραγματοποιήθηκε από 5 έως 7 Μαρτίου 2024.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Βαγγέλης Κατσαράς, παραβρέθηκε σε πλήθος συναντήσεων με τουριστικούς φορείς, δημοσιογράφους, bloggers και παραγωγούς τηλεόρασης, προωθώντας θέματα όπως οι δραστηριότητες, η γαστρονομία, η φυσιολατρία, η ιστορία και οι παραδόσεις της περιοχής.

Επίσης, ο Έπαρχος Νάξου Γιάννης Μαργαρίτης, ενίσχυσε τη δυναμική παρουσία τους. Ο κ. Κατσαράς, τόνισε ότι οι προσπάθειες για την ενίσχυση της εξωστρέφειας του προορισμού θα συνεχιστούν, εκμεταλλευόμενοι το φυσικό κάλλος, τις δραστηριότητες, την ιστορία και την γαστρονομία της περιοχής.

Το δελτίο Τύπου του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Το «ραντεβού» του με εκπροσώπους του διεθνούς τουριστικού κλάδου ανανέωσε ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στην ITB, τη σημαντικότερη έκθεση τουρισμού στον κόσμο που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο από 5 έως 7 Μαρτίου 2024. Με τη βοήθεια ειδικών, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου, Βαγγέλης Κατσαράς συμμετείχε στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε πλήθος προγραμματισμένων συναντήσεων με τουριστικούς φορείς, δημοσιογράφους, bloggers, συγγραφείς τουριστικών οδηγών και τηλεοπτικές παραγωγές που αναδεικνύουν θέματα σχετικά με activities, γαστρονομία, φυσιολατρία, ιστορία και παραδόσεις.

Δυναμική ήταν και η παρουσία του Επάρχου Νάξου της Περιφέρειας, Γιάννη Μαργαρίτη.
«Οι εργασίες σχετικά με την αξιοποίηση των επαφών για την έκθεση, θα συνεχιστούν με εντατικό ρυθμό στο επόμενο διάστημα προκειμένου να ενισχύσουμε την εξωστρέφεια του προορισμού αξιοποιώντας τα “ισχυρά χαρτιά” μας, όπως τα μέλη της διεθνούς ταξιδιωτικής βιομηχανίας αποκαλούν το φυσικό κάλλος, τις δραστηριότητες, την πλούσια ιστορία και τη μοναδική γαστρονομία στη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου, Βαγγέλης Κατσαράς.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 113 times, 1 visits today)

One Comment

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*