Στο στάδιο της δημοπράτησης η επέκταση του Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Νάξου

Newsroom
13/03/2024 23:00
 
 
 

 

Σύμφωνα με δήλωση που ανάρτησε στη σελίδα του στο facebook, ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Λιανός, ξεκινά η διαδικασία επιλογής αναδόχου για το έργο «Προσθήκη Διώροφης πτέρυγας Γ’ με υπόγειο, κατ’ επέκταση των υφιστάμενων εγκαταστάσεων του Γ.Ν. – Κ.Υ. Νάξου» ύψους 6,8 εκατομμυρίων ευρώ. Η επέκταση αυτή αναμένεται να ενισχύσει τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις του νοσοκομείου, καλύπτοντας τις αυξημένες σημερινές αλλά και μελλοντικές ανάγκες των κατοίκων της Νάξου και των γύρω νησιών.

Η χρηματοδότηση του έργου έχει εξασφαλιστεί μετά τη σύνταξη των απαιτούμενων μελετών που ολοκληρώθηκαν με την οικονομική υποστήριξη του επίτιμου δημότη Νάξου Ντίνου Μαρτίνου. Οι μελέτες σύμφωνα με τον κ. Λιανό έχουν ήδη εγκριθεί και το έργο έχει προχωρήσει στη φάση της δημοπράτησης από τη Διοίκηση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην υλοποίηση του εγχειρήματος, από τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, τον Υφυπουργό Μάριο Θεμιστοκλέους, τον πρώην Υπουργό Βασίλη Κικίλια, τους πρώην αναπληρωτές Υπουργούς Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη και Μίνα Γκάγκα, καθώς και τον Διοικητή της 2ης ΥΠΕ Χρήστο Ροϊλό για την υποστήριξή τους και την πολύτιμη συνεργασία.
Επίσης, ευχαρίστησε την Τεχνική Υπηρεσία του Υπουργείου και τον Διευθυντή της κ. Καραγεώργη, καθώς και την Αν. Διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλή Φραγκίσκου, τις Υπηρεσίες και τους Ιατρούς του Νοσοκομείου για τη συμβολή τους σε αυτή την προσπάθεια.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 410 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*