Καλλίτσα Φραγκίσκου: «Δεν είμαι υποψήφια για τη θέση της Αναπληρώτριας Διοικήτριας στο νοσοκομείο Νάξου»

Newsroom
14/03/2024 02:01
 
 
 

 

Το γεγονός ότι δεν θα είναι υποψήφια για την θέση της Αναπληρώτριας Διοικήτριας στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Νάξου ανακοίνωσε χθες κατά τη διάρκεια της συνάντησης για την υγεία που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δημαρχείου Νάξου, η σημερινή Διοικήτρια της μονάδας υγείας του νησιού, Καλλίτσα Φραγκίσκου επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του naxostimes.gr.

Όπως είπε η κ. Φραγκίσκου δεν συμμετέχει στις διαδικασίες αφού δεν πληροί τους όρους και τα κριτήρια της προκήρυξης αφού η ίδια είναι Χημικός Μηχανικός με μεταπτυχιακό Πολιτικού Μηχανικού, ενώ δεν έχει συμπληρώσει προϋπηρεσία πενταετίας.

«Υπάρχει μία προκήρυξη στην οποία δεν μπορούσα να κάνω αίτηση να είμαι υποψήφια Αναπληρώτρια Διοικητής, ως Χημικός Μηχανικός, ενώ χρειάζονταν μεταπτυχιακό σε μονάδες υγείας. Εμένα το μεταπτυχιακό μου είναι Πολιτικού Μηχανικού. Επίσης δεν έχω συμπληρώσει πέντε έτη προϋπηρεσία αφού έχω υπηρετήσει στο νοσοκομείο Νάξου τέσσερα χρόνια και τρεις μήνες. Δεν είμαι υποψήφια, είναι ξεκάθαρο και απλό» τόνισε η κ. Φραγκίσκου.

Να σημειωθεί ότι όλοι οι παραβρισκόμενοι στη συνάντηση για την υγεία που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο δημαρχείο Νάξου, μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την Καλλίτσα Φραγκίσκου και την πορεία της ως Αναπληρώτρια Διοικήτρια, χαρακτηρίζοντάς την ως την «καλύτερη Διοίκηση» του νοσοκομείου τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1.233 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*