Μόνιμος γιατρός Γυναικολόγος στο Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Νάξου

Newsroom
15/03/2024 19:51
 
 
 

 

Με μόνιμο γιατρό, Γυναικολόγο, ενισχύεται μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα που δεν καλύπτονταν η ειδικότητα, το νοσοκομείο Νάξου. Ειδικότερα, όπως ενημερώνει η διοίκηση του νοσοκομείου, από σήμερα, Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024, το ιατρικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου – Κ.Υ. Νάξου ενισχύθηκε με τον μόνιμο ιατρό ΕΣΥ, κ. Γεώργιο Καναβάκη, ειδικότητας Μαιευτικής – Γυναικολογίας με βαθμό Διευθυντή.

Στην ίδια ανακοίνωση, που εξέδωσε η Αναπληρώτρια Διοικήτρια του νοσοκομείου, Καλλίτσα Φραγκίσκου, αναφέρει: «Καλωσορίζουμε τον κ. Καναβάκη στο ΓΝ-ΚΥ Νάξου, τον ευχαριστούμε για την επιλογή του να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον τόπο μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του και καλή δύναμη.»

Τέλος σημειώνεται ότι έως και τις 27 Μαρτίου 2024 θα βρίσκεται στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Νάξου και ο κ. Κωνσταντίνος Πατσούρας, ιατρός ειδικότητας Μαιευτικής – Γυναικολογίας, Διευθυντής στο ΓΝ Τζάνειο, ο οποίος καλύπτει σε μηνιαία βάση τον τελευταίο χρόνο τις ανάγκες του Μαιευτικού – Γυναικολογικού Τμήματος και θα συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες του, όταν αυτό κριθεί αναγκαίο.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν για ραντεβού καθημερινά στα τηλέφωνα 2285360501 ή 508, από τις 8:00 έως τις 15:00.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 901 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*