Νάξος: Αυξημένη η ζήτηση για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Newsroom
16/03/2024 13:19
 
 
 

 

Η Νάξος, ένας από τους πιο πολυσύχναστους προορισμούς στις Κυκλάδες, είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους επισκέπτες της για το τριήμερο της Αποκριάς, προσφέροντας μια πληθώρα αποκριάτικων δρώμενων που έχουν ήδη ξεκινήσει. Στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο», με φόντο την εμβληματική Πορτάρα, φιλοξενήθηκαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρης Καπούνης, η ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου, Μαρία Ναυπλιώτη, και ο ταξιδιωτικός πράκτορας, Σταμάτης Καπίρης, οι οποίοι μίλησαν για την τουριστική κίνηση στο νησί.

Ο Δημήτρης Καπούνης ενημέρωσε το κοινό για τις εντυπωσιακές λαμπαδηφορίες που θα πραγματοποιηθούν σήμερα, καθώς και για τα αποκριάτικα δρώμενα της Κυριακής σε όλη τη Νάξο καθώς και και τα «Κούλουμα» που θα ακολουθήσουν. Από την πλευρά της, η Μαρία Ναυπλιώτη αναφέρθηκε στην αυξημένη ζήτηση για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, προβλέποντας την άφιξη περίπου 3.000 επισκεπτών στο νησί. Επιπλέον, εξέφρασε μια συγκρατημένη αισιοδοξία για την τουριστική κίνηση του καλοκαιριού, με τις κρατήσεις να κινούνται ήδη σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Ο Σταμάτης Καπίρης, από την πλευρά του, επισήμανε τη σταθερότητα των τιμών στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και ανέφερε ένα ενδιαφέρον φαινόμενο, όπου η Νάξος κατάφερε να γίνει ο προτιμητέος προορισμός έναντι άλλων νησιών, κάτι που υποδηλώνει μια θετική τάση για την τουριστική κίνηση του νησιού.

Η ζωντανή σύνδεση έκλεισε με μουσική και χορό με το βιολί του Γιάννη Πειραιώτη και το λαούτο του Βασίλη Μανιού αλλά και τη χορευτική ομάδα «Αξοπατήματα» να προσφέρει μια όμορφη και παραδοσιακή νότα.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 639 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*