Πασχαλινό Bazaar του 4ου Δημοτικού Σχολείου Νάξου: Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση και αλληλεγγύη!

Newsroom
20/04/2024 01:12
 
 
 

 

Σε αυτή την πασχαλινή αγορά, θα βρείτε μια ποικιλία από λαμπάδες και πασχαλινές κατασκευές, ώστε να ενισχύσετε το Σύλλογο

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Νάξου διοργανώνει Πασχαλινό bazaar που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Απριλίου. Η δράση θα λάβει χώρα στην παραλία, ακριβώς έξω από το waffle house, από τις 10:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ.

Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι σε αυτήν τη δράση του σχολείου της Νάξου- μαθητές, γονείς, κηδεμόνες, δάσκαλοι και φίλοι.

Το bazaar αποτελεί πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, η οποία έχει στόχο τη στήριξη του σχολείου και τη βελτίωση του σχολικού περιβάλλοντος. Όλα τα έσοδα από το bazaar θα διοχετευθούν προς αυτήν την κατεύθυνση, προσφέροντας έτσι ένα πολύτιμο βοήθημα για την εκπαιδευτική εμπειρία των μαθητών.

«Η ενεργή συμμετοχή στις δράσεις του Συλλόγου και η οικονομική σας στήριξη είναι τα μόνα μας έσοδα, ώστε να ανταπεξέλθουμε κατά το δυνατόν στην κάλυψη αναγκών του σχολείου μας, προκειμένου να γίνουμε αρωγοί στη βελτίωση του σχολικού περιβάλλοντος και της εκπαιδευτικής εμπειρίας!» σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού σχολείου Νάξου.

Σε αυτή την πασχαλινή αγορά, θα βρείτε μια ποικιλία από λαμπάδες και πασχαλινές κατασκευές, ώστε να ενισχύσετε το Σύλλογο.

«Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μας» σημειώνουν οι γονείς.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 181 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*