Διπλή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων – Τα θέματα που θα συζητηθούν

Newsroom
20/04/2024 02:13
 
 
 

 

Διπλή συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει το δημοτικό συμβούλιο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων την Τετάρτη 24, Απριλίου στις 7:00 και στις 7:30 το βράδυ.

Οι συνεδριάσεις θα γίνουν μεικτές, διά ζώσης στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη.

Στην πρώτη συνεδρίαση το μοναδικό θέμα που θα συζητηθεί είναι η έγκριση των οικονομικών καταστάσεων του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων οικονομικού έτους 2022.

Στη δεύτερη συνεδρίαση θα συζητηθούν 15 θέματα που περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη, μεταξύ των οποίων η συγκρότηση και ορισμός μελών της Επιτροπής Αθλητισμού, η έγκριση παράτασης περαίωσης εργασιών του έργου «κοινωνικές και πολιτιστικές εγκαταστάσεις Πανναξιακού Ιερού Προσκυνήματος Παναγιάς Αργοκοιλιώτισσας». Στην ίδια συνεδρίαση θα συζητηθεί η παράταση για την περαίωση των εργασιών του έργου «Βελτίωση – Ασφαλτόστρωση οδών Αγ. Αρσενίου και Βίβλου».

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση παράτασης περαίωσης εργασιών του έργου: «Βελτίωση αγροτικής οδού από δρόμο Χώρας Νάξου-Αγίου Προκοπίου έως όριο οικισμού Αγίας Άννας».

2. Έγκριση παράτασης περαίωσης εργασιών του έργου: «Κοινωνικές και Πολιτιστικές εγκαταστάσεις Πανναξιακού Ιερού Προσκυνήματος Παναγιάς Αργοκοιλιώτισσας».

3. Έγκριση 4ης παράτασης περαίωσης εργασιών του έργου: «Βελτίωση – Ασφαλτόστρωση οδών Αγ. Αρσενίου και Βίβλου».

4. Τροποποίηση της υπ’ αριθ. 121/2022 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου (ΑΔΑ: 64ΦΙΩΚΗ-ΕΣΓ) για την απευθείας αγορά ακινήτου στην Κοινότητα Βίβλου, για χρησιμοποίηση του ως χώρου αθλοπαιδιών, ως προς τους πωλητές του ακινήτου.

5. Συγκρότηση και ορισμός μελών επιτροπής Aθλητισμού Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

6. Ορισμός μελών στο Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

7. Ορισμός επιτροπής παραλαβής έργου.

8. Έγκριση ή μη αιτήματος παραχώρησης του Δ.Α.Κ. Νάξου για τη διοργάνωση αναπτυξιακών αγώνων ποδοσφαίρου κατηγορίας Κ14.

9. Έγκριση ή μη απευθείας εκμίσθωσης του Δημοτικού Θεάτρου «Ιάκωβος Καμπανέλλης» για καλλιτεχνικούς σκοπούς στα πλαίσια του άρθρου 192 παρ. 2.γ. του Δ.Κ.Κ. (Ν.3463/2006) και ορισμός μισθώματος.

10. Έγκριση έκθεσης απογραφής λήξης 31-12-2023 της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

11. Έγκριση της υπ’ αρ. 45/2024 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής, που αφορά στον απολογισμό του έτους 2023.

12. Έγκριση της υπ’ αρ. 6/2024 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της B/θμιας Σχολικής Επιτροπής, που αφορά στον απολογισμό του έτους 2023.

13. Έγκριση κατανομής πιστώσεων στις Σχολικές Επιτροπές Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων (Β΄ κατανομή έτους 2024).

14. Λήψη απόφασης για την κοπή και απομάκρυνση ενός δέντρου στην Δημοτική Κοινότητα Εγγαρών (υπ’ αρ. 112/2024 απόφαση Δ.Ε.).

15. Λήψη απόφασης για την κοπή και απομάκρυνση τριών δέντρων στην Δημοτική Κοινότητα Νάξου (υπ’ αρ. 147/2024 απόφαση Δ.Ε.).

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 962 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*