Νάξος: Διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα οδού στην Κοινότητα Αγίου Αρσενίου

Έργα Αγερσανί
Newsroom
22/04/2024 18:27
 
 
 

 

Διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα του δρόμου από την έξοδο του οικισμού του Αγίου Αρσενίου προς Αγία Άννα και δρόμο Τυροκομείου Ε.Α.Σ. Νάξου

Όπως ανακοίνωσε ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων: «προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες εκσκαφών επί της δημοτικής οδού στον οικισμό του Αγίου Αρσενίου στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «Αγωγός μεταφοράς ακαθάρτων Τ. Κ. Σαγκρίου – Βίβλου», απαιτείται η διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα του δρόμου από την έξοδο του οικισμού του Αγίου Αρσενίου προς Αγία Άννα και δρόμο Τυροκομείου Ε.Α.Σ. Νάξου, όπως παρουσιάζεται στο συνημμένο απόσπασμα χάρτη (με κόκκινο χρώμα) για λόγους Οδικής Ασφάλειας.

Η διακοπή της κυκλοφορίας θα διαρκέσει έως και τη Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου 2024.

Για την πρόσβαση στον οικισμό μπορεί να χρησιμοποιηθεί παρακαμπτήρια οδός η οποία σημειώνεται επί του χάρτη με μπλε χρώμα. Επίσης, ο ανάδοχος υποχρεούται να λάβει ιδιαίτερη μέριμνα για τη λήψη όλων των απαιτούμενων μέτρων ασφάλειας και σήμανσης (και νυχτερινής φωτοσήμανσης) για την ασφαλή και ομαλή κυκλοφορία, καθώς και την επιτόπια παρουσία μελών του συνεργείου του για παροχή οδηγιών.

Παρακαλούμε για την ενημέρωση και τη συνδρομή σας, για την ομαλή ολοκλήρωση των εργασιών και την ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας.

Απόσπασμα χάρτη της περιοχής παρέμβασης

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 723 times, 1 visits today)

One Comment

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*