Σύλλογος Σαγκριωτών «Π.Ν.Ο.Ε.Σ» – Ευχαριστήρια επιστολή

Newsroom.
23/04/2024 16:34
 
 
 

Σύλλογος Σαγκριωτών «Π.Ν.Ο.Ε.Σ»

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αγαπητοί συγχωριανοί, μέλη και φίλοι του συλλόγου μας.

Έχουν ήδη περάσει 15 ημέρες από την Γ.Σ., 8 ημέρες από την ημέρα των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και 7 ημέρες από την σύνθεση του Δ.Σ. του συλλόγου σε σώμα. Μετά από αυτή την δύσκολη αλλά πρόσφορη για τον σύλλογο μας διαδικασία, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την μαζική συμμετοχή σας στην εκλογική διαδικασία του συλλόγου, η οποία έδωσε πνοή στο σύλλογο Π.Ν.Ο.Ε.Σ. και δείχνει ότι η ύπαρξη του είναι σημαντική για το χωριό μας.

Τώρα εμείς το νέο επταμελές συμβούλιο, το οποίο εσείς τα μέλη εμπιστευτήκατε και αναθέσατε την υποχρέωση ανασύστασης του συλλόγου, σας καλούμε όλους μέλη και μη μέλη να προχωρήσουμε μαζί, να είσαστε συνεργάτες και συμπαραστάτες στο έργο του συλλόγου. Απευθυνόμαστε σε όλους τους νέους του χωριού μας τους οποίους θέλουμε να δουλέψουμε μαζί, γιατί ο σύλλογος πρέπει να συνεχίσει με σταθερά θεμέλια πλέον την λειτουργία του, με δική τους απόλυτη πλειοψηφία.

Όλοι μπορούμε, ο κάθε ένας με τον τρόπο του να συνδράμει στην επίτευξη των σκοπών και στόχων του συλλόγου. «Η ἰσχύς ἐν τῇ ἐνώσει», λέει ένα αρχαίο ρητό, που εάν το ακολουθήσουμε η προσπάθεια μας για ανάδειξη και ανάπτυξη του χωριού μας θα έχει επιτυχή κατάληξη. Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε. Τα μέλη του Δ.Σ. είμαστε στην διάθεση σας να σας ακούσουμε, να συζητήσουμε και να συνεργασθούμε για το καλό του χωριού μας. Όλοι μαζί λοιπόν για τον τόπο μας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 115 times, 1 visits today)

One Comment

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*