Νάξος: Ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την 2η Λογοδοσία της δημοτικής αρχής – Τα θέματα που θα συζητηθούν

Newsroom
25/04/2024 23:14
 
 
 

Ειδική συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει το δημοτικό συμβούλιο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την 2η Λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής για το δίμηνο Μαρτίου – Απριλίου 2024.

Η συνεδρίαση θα διεξαχθεί την Παρασκευή 26 Απριλίου στις 19:30, δια ζώσης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ή και με τηλεδιάσκεψη.

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι οι τρόποι αντιμετώπισης της λειψυδρίας και των οικονομικών επιπτώσεων αυτής, οι ενέργειες της Δημοτικής Αρχής για τη συντήρηση του αγροτικού δικτύου του δήμου, με τα κατάλληλα τεχνικά έργα ώστε να είναι βατό όλο το χρόνο, η επέκταση του δικτύου ύδρευσης στην κοινότητα Γαλήνης στην περιοχή «Πάπα», η λειτουργία της φιλαρμονικής του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, το αποχετευτικό ευρύτερης περιοχής Πολυχνίου και το κτήριο του ΚΕΓΕ.

Μετά από κλήρωση θα συζητηθούν ακόμα δύο θέματα που θα προκύψουν μετά από κλήρωση των ερωτημάτων που έχουν καταθέσει πρόεδροι Δημοτικών Κοινοτήτων.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 259 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*