Νάξος: Την Πέμπτη 9 Μαΐου η συζήτηση στη Δημοτική Επιτροπή για την αύξηση των δημοτικών τελών

Newsroom
02/05/2024 18:11
 
 
 

 

Μετά την αναβολή της συζήτησης για τα δημοτικά τέλη στη χθεσινή Πρωτομαγιάτικη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής, με νέα του πρόσκληση, ο δήμαρχος και πρόεδρος της Επιτροπής Δημήτρης Λιανός, καλεί σε συνεδρίαση την προσεχή Πέμπτη 9 Μαΐου για συζήτηση και λήψη απόφασης 9 θεμάτων ημερήσιας διάταξης.

Σε αυτά περιλαμβάνονται οι εισηγήσεις στο δημοτικό συμβούλιο, που αφορούν τον καθορισμό δημοτικών τελών ύδρευσης, άρδευσης, αποχέτευσης, τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού, τελών και δικαιωμάτων Δημοτικών Κοιμητηρίων και τελών αθλητισμού και πολιτισμού έτους 2024.

Στην ίδια συνεδρίαση θα συζητηθεί η μείωση ή απαλλαγή δημοτικών τελών καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού και τελών ύδρευσης – αποχέτευσης για ειδικές κατηγορίες ευπαθών κοινωνικών ομάδων για το έτος 2024.

Η συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης του Πάσχα στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου.

Αναλυτικά τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1. Καθορισμός ελάχιστων αποστάσεων των θέσεων δραστηριοποίησης των πωλητών στο στάσιμο εμπόριο και ειδικότερων όρων και προϋποθέσεων δραστηριοποίησης στο πλανόδιο εμπόριο σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4849/2021 από το έτος 2024 και εφεξής.
2. Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο καθορισμού δημοτικών τελών ύδρευσης, άρδευσης αποχέτευσης Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έτους 2024.
3. Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο καθορισμού τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έτους 2024.
4. Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο καθορισμού τελών και δικαιωμάτων Δημοτικών Κοιμητηρίων έτους 2024.
5. Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο καθορισμού τελών αθλητισμού και πολιτισμού έτους 2024.
6. Μείωση –απαλλαγή δημοτικών τελών καθαριότητας , ηλεκτροφωτισμού και τελών ύδρευσης – αποχέτευσης για ειδικές κατηγορίες ευπαθών κοινωνικών ομάδων για το έτος 2024.
7. Λήψη απόφασης για τη διαγραφή ή μη προσαυξήσεων εκπρόθεσμης καταβολής
8. Έγκριση εξειδίκευσης πιστώσεων
9. Έγκριση αποδοχής κατανομών – επιχορηγήσεων

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 106 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*