Νάξος-Κάστρο: Πάσχα βυθισμένο στο σκοτάδι

σκοτάδι
Newsroom
06/05/2024 23:56
 
 
 

 

Παρά την αναμονή της χαρμόσυνης είδησης της Ανάστασης του Κυρίου το βράδυ Μεγάλου Σαββάτου αλλά και Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα, γιορτή του Αγίου Γεωργίου, ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων «φρόντισε» να είναι βυθισμένη στο σκοτάδι μια ολόκληρη περιοχή της Χώρας, πίσω από το Κάστρο, Αγία Κυριακή, Άγιος Μηνάς και μέχρι το μεγάλο πάρκινγκ της Φουντάνας.

Περιοχή πίσω από το Κάστρο

Τρεις μέρες τώρα, κανένας δεν ενδιαφέρθηκε να ανάψει ο δημοτικός φωτισμός παρά το γεγονός ότι στο νησί έχουν έρθει πλήθος παραθεριστών αλλά και για τους μόνιμους κατοίκους των περιοχών αυτών που έκαναν Πάσχα μέσα στα μαύρα σκοτάδια.

σκοτάδι
Το μεγάλο πάρκινγκ στη Φουντάνα

Οι κάτοικοι είναι εξοργισμένοι με αυτή την κατάσταση και διαμαρτύρονται έντονα αφού όπως λένε τον περισσότερο καιρό του χρόνου αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα και παρά το γεγονός ότι το γνωστοποιούν συνεχώς στους αρμόδιους του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, δε δίνεται οριστική λύση.

Η παιδική χαρά και το πάρκινγκ του Αγίου Μηνά

Αυτό που επίσης σχολιάζουν είναι και η πρόθεση της δημοτικής αρχής να αυξήσει τα δημοτικά τέλη χωρίς να προσφέρει τις υπηρεσίες για τις οποίες πληρώνουν οι δημότες, οι οποίοι με τις αυξήσεις των τελών θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 992 times, 1 visits today)

One Comment

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*